Najsexi voľba šiat tohto leta? Namiesto výstrihu stavte na ramienka tenké ako špagety

Žene nemusí byť zakaždým vidieť rovno do výstrihu, aby bola príťažlivá. V móde existuje množstvo prostriedkov, ktoré to dokážu. Jedným z nich sú aj odhalené ramená.

04.06.2021 06:00
EW MANGO Foto:
Tenučké ramienka a voľné splývavé siluety - leto si pýta práve túto kombináciu. Vizuál na snímke z dielne značky Mango.
debata

Už trendy zo svetových mól naznačili, že práve odhalenie ramien sa stane dominantou letnej módy a jej špeciálnej sekcie – teda dámskych šiat. Objavili sa modely s lodičkovými výstrihmi, ktoré zvýrazňovali odhalené ramená a plecia, šaty na hrubších, ale aj úplne tenučkých ramienkach.

Práve posledné spomenuté majú masívne zastúpenie aj v ponuke aktuálnych kolekcií a je jasné, že žiadna módna fanúšička sa im len tak nevyhne. Tenučké ramienka, niekde priam špagetovej hrúbky, inde o pár milimetrov hrubšie vytvárajú často ilúziu celkom odhalených ramien. Celkový dojem je veľmi sexy, no zároveň rafinovaný – prsia zvyčajne zostávajú celkom zahalené a ramienka sa začínajú až nad ich úrovňou.

Letné šaty s tenučkými ramienkami Mango, info o...
Letné šaty s nastaviteľnými ramienkami Zara,...
+6Letné šaty na tenkých ramienkach Reserved,...

V strihoch prevažujú voľné a splývavé siluety – či už je reč o maxišatách s áčkovou líniou alebo voľnejších „slip-dress“ – teda šatách, ktoré akoby pripomínali nočné košieľky, zvyčajne sú aj vyrobené zo saténu, hodvábu alebo ich syntetických verzií.

Posledné týždne sme vám priniesli niekoľko stylingových tipov, čo sa týka výberu letných šiat – aktuálne odporúčanie sa určite radí medzi dôležité. Ak máte strach, že na podobné ramienka máte možno masívnejšie ramená alebo ruky, voľte klasickejšiu verziu s hrubšími ramienkami, prípadne sa rozhodnite celkom inak – hitom leta 2021 sú aj šaty s áčkovou líniou, no s nadýchanými krátkymi či trojštvrťovými rukávmi a zvyčajne hranatým dekoltom. Tipy na ne vám určite ešte prinesieme v blízkom čase.

stradi2995 Čítajte viac 10 šiat, ktoré privolajú leto! Nosia sa trendové rukávy aj nežné teplé farby

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #leto #šaty #sexi #ramienka

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...