Nudné lodičky? Zabudnite, máme 15 TOP tipov - tieto topánky si všimne každý!

O vzoroch na šatách sa hovorí s príchodom letných mesiacov stále častejšie. Ale čo keby ste to skúsili naopak.

02.06.2021 09:00
shutterstock 1962631972 Foto:
Vzorované a výrazné lodičky či sandále sú skvelou voľbou na leto.
debata

V prípade odevu uprednostnite jednoliatu farebnosť či kombinovanie čistých farebných plôch. A vybláznite sa pri topánkach.

Áno, zvyčajne je to práve obuv, ktorú sa snažíme vyberať s ohľadom na atribút kvality, funkčnosti a nadčasovosti. Ale niekedy treba popustiť uzdu fantázii aj módnej odvahe a urobiť si radosť nejakým výraznejším či priam extravagantným kúskom.

Pomoc je v tomto prípade ľahká – vzorované dezény na dámskych topánkach nechýbajú ani v aktuálnej ponuke. Vyberať si môžete z florálnych motívov, zvieracej potlače, ale aj prúžkov či napríklad grafických a animovaných dezénov. Slávny obuvnícky dizajnér Christian Louboutin napríklad uviedol pred časom limitovanú kolekciu inšpirovanú tarotom. Pre značky ako Versace alebo Paul Smith sú vzory priam povinná jazda. Nie však nudná, ale nápaditá.

Dámske vzorované lodičky Iriza s motívom tarotu...
Nazúvacie šlapky na podpätku s výrazným...
+12Dámske lodičky s abstraktným zvieracím vzorom...

Dámsku obuv s vizuálnym nápadom, ktorá osvieži váš denný look (či už pracovný, rodinný alebo napríklad na rande), však nájdete aj v predaji s ľudovejšími cenami. Popri vzoroch môžete napríklad staviť aj na dekoratívne detaily – napríklad štrasové spony, šnurovanie okolo lýtok s aplikáciami z kože či látky alebo výrazné uzly či prekladané prúžky kože.

3103-PR-Toolbox-Portrait-3 Čítajte viac Jarný krok si pýta komfort v teniskách! Máme pre vás 11 trendových tipov

Jednu vec však radíme celkom dôrazne – neprehliadnuteľná obuv si pýta podpätok! Viete prečo? Pretože okrem toho, že opticky vylepší vašu postavu a predĺži siluetu, pritiahne ku vám pohľady. Mužské, ženské, to je vlastne jedno. A rovnako upútajú aj extravagantné topánky s podpätkom. Tak im doprajte trošku „slávy“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #žena #obuv #topánky #vzor #extravagancia #podpätok

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...