S kruhmi pod očami bojuje aj slávna hollywoodska ryšavka. Ako ich porazila?

Napriek relatívne mladému veku patrí k dámam, ktoré odjakživa trápia kruhy pod očami. Herečka Emma Stone si s nimi vraj poradila najmä pomocou prírodných produktov.

01.06.2021 11:00
Los Angeles Premiere of "Cruella" Foto: ,
Herečka Emma Stone na premiére filmu Cruella.
debata

Už dávnejšie držiteľka Oscara, ktorá sa od štvrtka objavuje v slovenských kinách ako Cruella v novom filme od štúdia Disney, prezradila svoj trik na udržiavanie pôvabnej a vyživenej pokožky. „Používam prírodné oleje. Mám veľmi citlivú pleť, takže som skoro na všetko alergická, no prírodné oleje mojej pleti vyhovujú. Mám v kúpeľni veľkú fľašu olivového oleja a ten si dám hocikedy na tvár. Síce potom voniam ako foccacia, ale nevadí, je to sexy,“ prezradila s humorom hollywoodska hviezda v roku 2016 pre magazín Marie Claire.

Vážnejšie už potom dodala, že prírodné oleje sú v jej kozmetickej rutine nezastúpiteľné. „Čokoľvek olejové milujem, mám pocit, že sa v tom chcem vykúpať. Zbožňujem kokosový olej a počas dňa používam viackrát arganový olej (milujem ten od značky Josie Maran) a potom tiež používam prírodný olej z hroznových semienok,“ dodala ešte pred piatimi rokmi v rozhovore.

Očný krém Pure Gold Radiance Eye Cream od La...
Nočný očný krém Dream Eye Cream od značky Youth...
+3Očný krém Advanced Génifique Yeux od Lancôme je...

Odvtedy sa v jej živote dosť zmenilo. Napríklad aj to, že získala Oscara (za výkon vo filme La La Land), vydala sa a len pred pár týždňami porodila dcérku. Kým neprišla pandémia, bola Stone v jednom pracovnom kole a to sa, samozrejme, podpisovalo aj na stave jej pokožky. Posledný rok si však mohla oddýchnuť – ona sama aj jej pleť.

Na nedávnej premiéry filmu Cruella to bolo aj celkom jasne vidieť. Pôvabná a zrelaxovaná herečka sa predvádzala s bezchybným líčením s karmínovo červenými perami a svetlou hydratovanou pokožkou. Okrem olejov sa pri ošetrení pleti a (kruhov či vačkov v okolí) očí dajú použiť aj mnohé kozmetické vychytávky. V našej galérii nájdete niekoľko tipov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kozmetika #olej #Emma Stone #kruhy pod očami #argánový olej

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...