Stále sa do nich zmestí! Tu sú šaty, ktoré Aniston ukradla seriálovej Monike v čase nakrúcania Priateľov

Aniston si bez zaváhania oblečie šaty, ktoré jej padli pred rokmi, ešte počas nakrúcania Priateľov. Jej postavička tak zostáva stále rovnako sexi.

30.05.2021 13:00
Courteney Cox Foto:
Jennifer Aniston a Courteney Cox na archívnej snímke.
debata

Jennifer Aniston sa rozhodne nemohla sťažovať na svoju garderóbu v časoch natáčania Priateľov. Nielen jej účes, ale aj mnoho kúskov oblečenia sa stali „predmetom“ napodobňovania miliónov fanúšikov. Herečka pre magazín People priznala, že ju očaril jeden kúsok oblečenia, ktorý však nepatril do seriálovej garderóby Rachel, ale Moniky. Tú stvárňovala herečka Courtney Cox.

zväčšiť Jennifer Aniston padli do oka tieto šaty... Foto: NBC
Courteney Cox Jennifer Aniston padli do oka tieto šaty Courteney Coxovej, ktoré mala na sebe v seriáli Priatelia ako Monika.

Štúdiá „Warner Brothers“ sa na dlhých 10 rokov stali druhým domovom všetkých hlavných seriálových hrdinov. Zo štúdií si po skončení nakrúcania každý z hercov zobral nejakú tú maličkosť na pamiatku. Ale Anistonovej padla do oka iná vec, dokonca nepatrila ani jej „Rachel“. Ulakomila sa na šaty, ktoré pred kamerami nosila Monika Geller. „Vošla som do Monikinho šatníka a strhla som tie šaty z vešiaka,“ priznala pre magazín People. „Sú to čierne kvetinové šaty s čipkovanými detailmi a véčkovým výstrihom. Stále mi sedia a rada ich nosím.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #priatelia

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...