Ako nalíčiť oči, aby váš pohľad neprehliadol nik? Tu sú tipy, ktorými zabodujete

Decentné, priam nahé - áno, to sa zvykne hovoriť o líčení často. Ale zdá sa, že leto 2021 má pre nás trochu iné plány. Teda najmä v prípade, ak patríte medzi fanúšikov dekoratívnej kozmetiky a najnovších trendov.

27.05.2021 09:00
P10016765 4 Foto:
Líčenie očí je výrazné, trblietavé, farebné. Vizuál od značky Natasha Denona.
debata

Na trhu sa objavilo niekoľko nových produktov, paletiek očných tieňov, ktoré naznačujú, že fantázii sa medze klásť nemajú a ani nebudú. V hre sú naozaj farby od výmyslu sveta, vysoká pigmentácia, ktorá zaručuje sýte a priam akoby fixkou nakreslené odtiene, ale tiež metalické odlesky a prírodná farebnica, ktorá však nadobúda nový charakter s výrazným leskom – akoby sa v nej odrážali lúče slnka ako na rozčerenej morskej hladine.

Možno to znie až príliš poeticky, ale trendové líčenie naznačuje veľký návrat metalických odtieňov a farieb v tónoch zlatistej, medenej, ale aj pieskovej, okrovej a tehlovej. Na trhu sa dokonca objavuje paletka, ktorú inšpirovali piesočné duny a ich premenlivá farebnosť v dopade slnečných lúčov.

Paletka očných tieňov Le Palette Haute Couture...
Paletka očných tieňov z limitovanej edície...
+4Paletka očných tieňov Eye Quattro Eye Shadow...

Okrem toho, samozrejme, nemôžu chýbať ani svieže farby miešaných letných koktejlov, medzi nimi napríklad sýto ružová, pepermintová, tyrkysová ako blue curacao či žltá so svetlozelenou. A pre dámy, ktoré už predsa len namiesto experimentov zvolia radšej osvedčenú (no v žiadnom prípade nie nudnú) variantu očného líčenia, sú v ponuke kombinácie telových farieb s výraznejšími akcentmi – či už docielenými pomocou spomenutých pigmentov alebo trblietavých častíc.

V našej galérii vyššie nájdete sedem tipov na paletky očných tieňov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #líčenie #metalíza #trend #farby #mat #paletka

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...