Nesmrteľná farba džínsoviny vládne novej sezóne! Máme 9 tipov v indigo tónoch

Ak ste sa v poslednom čase obzerali po nových džínsoch, možno ste mali pocit, že svetlé tóny dominujú pultom obchodov aj ponuke.

20.05.2021 06:00
zara3995 Foto:
Tmavomodré džínsy so zvonovými nohavicami Zara, predávajú sa za 39,95 eura.
debata (1)

Stále sa nosí spraný a tzv. "destroyed (akoby zničený) efekt, v strihoch panuje variabilita. Ale pozor, je tu jeden trend, ktorý neumiera!

Vlastne sa ani nedá hovoriť o trende – tmavomodré džínsy stále totiž na počiatku džínsovej módy a s opakovaním sa vracajú každú sezónu. Azda ani jeden výrobca denimu sa nezaobíde bez toho, aby v rámci novej sezóny nepriniesol aj pár nohavíc v typickej tmavomodrej farbe, alebo ak chcete – odtieni indigo. A tento rok sa tmavodrými cestičkami vybrali dokonca aj výrobcovia luxusného tovaru, ktorí už tiež džínsovinu neobchádzajú – napríklad značky Gucci či Hermés.

Na tmavomodrých džínsoch je obľúbená ich variabilnosť – nosiť sa dajú k elegantnejším kúskom a dokonca ako súčasť pracovnej garderóby, no pokojne v nich zvládnete aj voľnočasové aktivity. Pri elastických strihoch funguje indigo podobne ako čierna farba, zoštíhľuje. V kurze sú okrem elastických a rovných modelov aj tzv. „flared“ (akoby jemne rozšírené), ale dokonca aj zvonové rifle s úzkou nohavicou na stehne a rozšírenou od kolien nadol. Tie vyzerajú mimoriadne dobre na vyšších dámach a ak si k podobnému kúsku obujú topánky na podpätku, výsledok je zvyčajne pôvabný a sexy.

mango4999 Čítajte viac Denimová bunda si žiada nápad! 9 tipov, ktoré nadchnú tínedžerku aj štýlovú mamu

Kombinovanie džínsov vo farbe indiga je tiež jednoduchšie než sa nám môže zdať. Ukážkovo vyzerajú takéto rifle so snehobielymi košeľovými blúzkami, či už vypasovanými alebo rovného alebo oversized strihu. Dobre k nim doladíte aj dámske vyúžené sako alebo napríklad trenčkot či ľahký jarný kabát.

V galérii sme vybrali deviatku tipov z rozličnej cenovej ponuky, takže nech sa páči, indigu zdar!

Tmavomodré džínsy Tom Tailor, predáva za 59,90...
Tmavomodré rovné džínsy Still Here, predáva...
+6Tmavomodré elastické džínsy s bielym prúžkom...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #farba #džínsy #denim #Indigo

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...