Tip na krásu od supermodelky Tookesovej: Bez čoho ani neodíde z kúpeľne?

Patrí medzi súčasnú skupinu najžiadanejších modeliek planéty a jej krása si už dokázala podmaniť viacero svetoznámych značiek, ktoré s ňou spolupracovali. Azda najznámejšia je Victoria's Secret.

13.05.2021 13:00
jasmine Foto:
Topmodelka Jasmine Tookes na zábere z roku 2017.
debata

Topmodelka Jasmine Tookes v minulosti na jednej z prehliadok predviedla aj slávnu Fantasy Bra, podprsenku zdobenú briliantmi a drahokamami. Jej nádherné krivky sa objavila v reklamách na spodnú bielizeň či plavky, ale vďaka krásnej tvári tiež spolupracuje s niekoľkými kozmetickými značkami.

Iba nedávno sa Tookes zdôverila britskému magazínu Vogue s jedným tajomstvom svojej každodennej rutiny krásy. Nedá vraj dopustiť na telové oleje. Prekvapila tiež tým, že prezradila aj značku jej obľúbeného produktu. Ide o kozmetický výrobok, ktorý nezruinuje peňaženku – detský olej za pár eur.

Veronika Cifrova Ostrihonova  moderatorka relacie Silna zostava  vysielanie 6.5.  2 Čítajte viac Ostrihoňová zo Silnej zostavy ako vzor elegancie: Pár tipov, ktoré ženy ocenia

„Milujem mať vyživenú pokožku a vždy mám so sebou nejaký druh telového oleja. Najradšej používam jednoduchý detský olej Johnson & Johnson,“ prezradila pre Vogue.co.uk. „Kdekoľvek vyjdem zo sprchy, je to prvá vec, ktorú na telo aplikujem. Nemohla by som vyjsť zo sprchy a nenatrieť sa olejom,“ zdôraznila rodáčka z Kalifornie. Výsledkom je podľa nej krásna a žiarivá pokožka.

Používanie telového oleja však má aj isté nevýhody. „Zničila som si tak už niekoľko šiat. Takže teraz si vždy radšej oblečiem na chvíľku nejaké pyžamo a nechám olej dostatočne vsiaknuť do pokožky,“ odporučila tridsaťročná topmodelka.

My sme pre vás vybrali aj niekoľko tipov na telové oleje, s ktorými môžete tiež vyskúšať supermodelkov­ský trik.

Kultový kozmetický olej od RMS Beauty je...
Telový olej The Ordinary 100% Argan Oil je...
+4Luxusný telový olej s výťažkami s hodvábu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Telo #starostlivosť #olej #Jasmine Tookes

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...