Denimová bunda si žiada nápad! 9 tipov, ktoré nadchnú tínedžerku aj štýlovú mamu

Denimové bundy si väčšina z nás spája s obdobím mladosti. Ich ležérnosť však nemusí byť len pre tínedžerov či generáciu Z.

13.05.2021 06:00
mango4999 Foto:
Denimová bunda do pása so stojačikovým golierom Mango, predáva sa za 49,99 eura.
debata

S džínsovinou sa dá čarovať aj v šatníku modernej mestskej ženy. Ešte viac než doteraz to umožňuje experimentovanie s možnosťami jeho spracovania, strihovými variáciami či luxusným denimom, ktorý vzniká v rámci udržateľných procesov a s ktorým pracujú aj tie najznámejšie dizajnérske domy.

Hoci mnohí štylisti by oponovali, jedným z kúskov nadčasového šatníka by podľa nás mala byť práve denimová bunda. Nemusíte sa však držať tradície a voliť si klasiku do pása s rovným strihom a zapínaním na gombíky. Denim sa dá totiž nosiť naozaj na mnoho spôsobov.

Denimová bunda All Saints, predáva sa za 149 eur.
Denimová bunda do pása so stojačikovým golierom...
+6Denimová rovná bunda Sezáne, predáva sa za 110...

Či už ide o skrátené bundičky do pása, pod ktoré si oblečiete elastický top (alebo necháte odhalené brucho), alebo ide o rovné predĺžené bundy, ktoré môžete prepásať opaskom na spôsob kimona. V hre sú aj modely na spôsob saka. Zavinovacie, jedno- alebo dvojradové, so zvýraznenými ramenami, ktoré pracujú s prenesením objemu do ramien a rúk alebo napríklad bundy so zaoblenými ramenami a rukávmi, ktoré zase dokonale imitujú atmosféru 80-tych rokov.

Vybrali sme pre vás 9 tipov z aktuálnej ponuky, pričom sami sa môžete presvedčiť, že denim s nápadom sa dá kúpiť aj za pár desiatok eur (alebo za pár stoviek – záleží len od vašich preferencií a peňaženky). Mimochodom, vedeli ste, že napríklad slávna značka Valentino uviedla tento rok limitovanú kolekciu denimových nohavíc v spolupráci so slávnou značkou Levi's? Lepší dôkaz, že denim je fakt nutná výbava, azda ani nepotrebujete…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bunda #trend #strih #nápad #denim #džínsovina

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...