Mini kabelka, maxi úspech! Trendu podľahla aj vojvodkyňa Kate, tu je 10 tipov

Akurát tak na mobil a rúž? Prípadne kľúče či hygienické vreckovky? Do mini kabeliek sa zvyčajne naozaj toho viac nevmestí, ale vyzerajú naozaj rozkošne. Vojvodkyňa Kate tiež prepadla ich čaru a výsledok bol ukážkový.

10.05.2021 06:00
Britain Royals Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy Royal London Hospital v Londýne. V spoločnosti sa objavila s luxusnou minikabelkou DeMellier London.
debata

Manželka princa Williama sa minulý piatok objavila vo východnom Londýne na uvedení foto-knihy Hold Still, pričom už tradične sa to neobišlo bez mediálnej pozornosti. Kate sa patrične vyzbrojila, žiarivý červený kabát Eponine doplnila plisovanou suk§ou, hnedými lodičkami a minikabelkou britskej kožiarskej značky DeMellier London (predáva sa za 375 eur).

Práve doplnok v jej ruke vyvolal nadšenie fanúšikov na sociálnych sieťach a módnych fajnšmekrov. Niet však veľmi divu, pretože trend minikabeliek zažíva masívny nárast popularity už niekoľko sezón za sebou.

Takéto kabelky sú zvyčajne veľmi elegantným doplnkom outfitu. Držadlo je akurát do ruky a hoci na prvý pohľad môžu pôsobiť až príliš jemne a miniatúrne, vo výsledku sú veľmi pútavé. To bolo, konieckoncov, vidieť aj na celkovom stylingu britskej vojvodkyne.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy... Foto: SITA/AP, Arthur Edwards
Britain Royals Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy Royal London Hospital v Londýne. V spoločnosti sa objavila s luxusnou minikabelkou DeMellier London.

Okrem elegantných verzií do ruky, ktoré sa produkujú z umelej aj pravej kože, sa objavujú aj modely s pridaným remienkom, ktorý je možno prevesiť cez plece alebo krížom cez trup. To využijú najmä dámy s uvoľneným pohľadom na styling, ale tiež napríklad mamičky, ktoré musia myslieť aj na to, že ruky sa počas vychádzky zaoberajú všetkým okolo ich ratolestí.

Mini kabelka s funkčným detailom remienka im nebude brániť v pohybe rúk, no zároveň poskytne priestor na uschovanie základných vecí, ktoré si so sebou berieme pri odchode z domu.

Mini kabelka DeMellier London, predáva sa za...
Mini kabelka Elisabetta Franchi, predáva sa za...
+7Mini kabelka Guess, predáva Humanic za 94,95...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #krása #Mini #trend #Kabelka #doplnok

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...