Jarný krok si pýta komfort v teniskách! Máme pre vás 11 trendových tipov

Už azda nikto z nás nenosí zimnú obuv. Je tu najvyšší čas vyzbrojiť sa do jarného počasia. A prvé, po čom mnohí z nás siahnu, sú tenisky.

07.05.2021 06:00
debata
Tenisky z kolekcie Good News X H&M,... Foto: archív značky
3103-PR-Toolbox-Portrait-3 Tenisky z kolekcie Good News X H&M, info o cene online.

Športová obuv je pre nás príťažlivá svojou pohodlnosťou, no už dávno nejde len o kúsky, v ktorých sme sa odvážili maximálne na nedeľňajšiu vychádzku do parku či návštevu zoologickej s deťmi. Dnes má športová obuv mnoho podôb a už niekoľko rokov sa dôsledne implementuje do biznis garderóby, nášho každodenného stylingu aj života ako takého.

Tenisky môžu byť elegantné, niektoré sú viac retro a pripomínajú návrat starých čias, iné zase pre zmenu futuristické s originálnym tvarom podrážky, s využitím netradičných materiálov alebo napríklad reflexných prvkov.

608830262 Čítajte viac Lenka Filipová stále ako študentka! Táto jej kombinácia uberá roky, máme 10 tipov

Ako naznačuje ponuka aktuálna, populárnou sa stáva hrubšia podrážka, využitie kaučukovej gumy a tiež pláteného materiálu. To je dobrá správa pre tých, ktorí majú radšej prírodné materiály. Predsa len noha sa v koži môže so stúpajúcimi teplotami cítiť menej komfortne. Rozhodne sa však netreba vzdávať ani kožených tenisiek. Buď si vyberiete minimalizmus s výraznou farebnosťou alebo môžete siahnuť po modeloch, v ktorých sa koža kombinuje s inými materiálmi.

Vybrali sme pre vás jedenástku tenisiek z domácej aj zahraničnej ponuky. Nech sa vám do jari 2021 kráča rezkým a štýlovým krokom.

Tenisky z kolekcie Good News X H&M, info o cene...
Dámske tenisky Michael Kors, model predáva...
+8Dámske tenisky Mango, model sa predáva za 59,99...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #tenisky #jar 2021

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...