Ostrihoňová zo Silnej zostavy ako vzor elegancie: Pár tipov, ktoré ženy ocenia

Už niekoľko týždňov sprevádza diskusnou reláciou Silná zostava. Bývalá reportérka televízie Markíza sa ujala role moderátorky šikovne a oceniť sa dá aj jej "vynovený" obrazovkový štýl. Elegancia s nápadom či drobným detailom, ktorý udrie do očí, to je recept na úspech.

06.05.2021 06:00
debata (2)
Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová na... Foto: RTVS
Veronika Cifrova Ostrihonova moderatorka relacie Silna zostava vysielanie 6.5. 2 Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová na zábere z nakrúcania relácie Silná zostava.

Plavovláska v novej pozícii akoby dospela – nielen profesionálne, ale aj vizuálne. V tomto prípade to však nie je vôbec na škodu. Sympatická tvár z RTVS totiž viackrát potvrdila, že odevný štýl sa dá formovať vkusne, s eleganciou, no zároveň mu nemusí chýbať ani nápad. Ak začne inšpirovať aj ďalšie ženy, nebude to vôbec prekvapením. Podľa nás na to určite má niekoľko predpokladov.

Počas nakrúcania ostatnej epizódy, v ktorej pozvaní hostia rozoberali tému body-shamingu a ktorá sa objaví na obrazovke vo štvrtok večer, sa plavovláska objavila v štúdiu vo vkusných a veľmi ženských šatách v trendovej midi dĺžke.

608941897 Čítajte viac Schneiderová v trendy šatách na týždni módy: Oblečte sa podľa nej, tu je 8 tipov

Na prvý pohľad udrel do očí odtieň fialovej a modrej, ktoré looku dominovali a skvelo kooperovali s odtieňom plavých vlasov aj farbou pleti. Strih definoval postavu, no zbytočne ju neodhaľoval. Zaujímavý detail aranžovanej látky na prednom dieli dodával inak pomerne klasickým šatám osviežujúci nádych.

Čo sa midi-dĺžky týka, Veronika Ostrihoňová patrí k vyšším dámam, takže sa jej s ňou pracuje ľahšie. Treba však tiež poukázať na to, že veľmi múdro stavila na telové lodičky, ktoré opticky nohu predĺžia a presne k takejto dĺžke šiat, sukne či nohavíc sú ako stvorené.

Asymetrické šaty s volánom Diane von...
Elegantné midišaty Hugo Boss. Predávajú sa za...
+8Elastické puzdrové šaty s čipkou Hotsquash,...

Keď sa k tomu pridá decentné líčenie a úprava účesu, ako v tomto prípade, niet asi lepšieho návodu na elegantný a moderný biznis look. K inšpirácii z obrazoviek RTVS pridávame aj pár z obchodov. Pri šatách tohto charakteru je dobré pripraviť sa na trošku väčšiu investíciu. Na druhej strane bude odmenou kúsok, ktorý funguje dlhodobo a jeho kvalitu môžu preveriť roky. Nosiť sa totiž dá naozaj dlhodobo.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #trend #inšpirácia #štýl #midi #Veronika Cifrová Ostrihoňová #silná zostava

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...