Lenka Filipová stále ako študentka! Táto jej kombinácia uberá roky, máme 10 tipov

Jej šarm bol povestný už pred rokmi a hoci občas zostávala v tieni svojich "popových" kolegýň, Lenka Filipová si udržala pevné miesto v českej aj slovenskej hudbe. Nielen tam, pretože okrem hudobného talentu má zjavne aj štýl, ktorý môže inšpirovať.

04.05.2021 06:00
debata (1)
Speváčka Lenka Filipová na online koncerte... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
608830262 Speváčka Lenka Filipová na online koncerte Kultura žije! v Hotelu Don Giovanni Prague.

Iba pred pár dňami sa Filipová objavila na prednahrávaní online koncertu Kultura žije!, kde sa ako jedna z pozvaných známych osobností ocitla v centre pozornosti. Zaujal aj jej mladistvý look. Kombinácia ležérnych širších nohavíc v bielej farbe, ktoré doplnilo tričko s ironickým nápisom a pastelové sako v žuvačkovoružovej farbe fungovala na jednotku.

Málokto by Filipovej tipoval 67 rokov – áno, toto číslo pri rodáčka z Prahy, ktorá je mamou úspešnej speváčky Lenny, dokáže poriadne prekvapiť. Filipová však veľmi dobre vie, že práve jemný náznak športovej ležérnosti v šatníku dokáže s uberaním rokov zázraky. Podobné je to potom s použitím farebnice. Bielu či pastelovú zvyčajne nosia mladšie ročníky a je to veľká škoda, pretože aj zrelšie dámy vyzerajú skvelo v pastelovo-bielych kombináciách.

Dámske dvojradové sako žltej farby Zara,...
Širšie biele nohavice Zara, predávajú sa za...
+7Dámske dvojradové sako Mohito, predáva sa za...

My sme sa pozreli do ponuky niekoľkých obchodov a vybrali pre vás päticu kombinácií sako a nohavice. Bonusom bude v tomto prípade určite fakt, že cenovo sa zmestíte pod hranicu 100 eur.

Voľba pastelového saka – populárnejšie sú tie dvojradové – sa potom uplatní nielen v kombinácii so širšími bielymi nohavicami, ale napríklad aj s džínsami, denimovou sukňou, plisovanou sukňou, šortkami či napríklad ako vrchná časť odevu k minimalistickému overalu. Biele nohavice pre zmenu využijete nielen v uliciach mesta, ale aj v dovolenkovej atmosfére a je jedno, či to bude pri chorvátskom pobreží alebo Liptovskej Mare. Štýlová budete zaručene.

608941897 Čítajte viac Schneiderová v trendy šatách na týždni módy: Oblečte sa podľa nej, tu je 8 tipov

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #štýl #Lenka Filipová #sako #pastel #ubrať si vek

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...