Ako si vďaka maskare vyčariť nádherné riasy? Tu je tip od slávnej Dakoty Johnsonovej

Krásna hnedovláska Dakota Johnson na červených kobercoch priam žiari.

29.04.2021 11:00
dakota Foto:
Herečka Dakota Johnson.
debata

Ale aj mimo nich. Iste, o jej mejkap sa môžu starať slávni vizážisti, ktorí jednoducho dobre vedia, ako sa robí „hviezdny“ mejkap. Ale rady, ako si napríklad nalíčiť mihalnice, nedostala od žiadneho slávneho vizážistu, ale od svojej slávnej starej mamy, herečky Tippi Hedrenovej. Tú diváci poznajú najmä z Hitchcockovho filmu Vtáci. Herečk asvojej vnučke poradila, ako si líčiť mihalnice tak, aby mali nádherný objem.

Melanie Griffith  a Antonio Banderas Čítajte viac Má 24 rokov, nežnú tvár a krásne vlasy! A ešte... slávnych rodičov! Ste zvedaví na dcéru Banderasa a Griffithovej?

"Raz ma sledovala, ako si nanášam maskaru a povedala mi, aby som zrkadlo nedržala pred tvárou, ale radšej sa nad zrkadlom skláňala. Ak potom nanesiete maskaru na mihalnice pri miernom pohľade smerom nadol, môžete mihalnice ľahšie nalíčiť od korienkov po končeky, “ uviedla 31-ročná herečka, hviezda filmov 50 odtieňov sivej v minulosti v rozhovore pre magazín Glamour.

Určite nielen krásnymi mihalnicami očarila v roku 2017 mladá herečka lídra anglickej kapely Coldplay Chrisa Martina (44). S bývalým manželom Gwyneth Paltrowej tvorí dcéra Melanie Griffithovej a Dona Johnsona pár dodnes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #riasy #Dakota Johnson

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....