20 rokov blond? Nemusí to byť nuda! Toto je 10 inšpirácií od pravej blondínky

Pri pohľade na herečku Reese Witherspoonovú by sa niekomu mohlo zdať, že sa vôbec nemení. Teda vlastne jej imidž "pravej blondínky", ktorý ešte kedysi získala pri nakrúcaní kultovej komédie. Ale je to naozaj tak?

28.04.2021 09:00
debata
Herečka Reese Witherspoon patrila v roku 2001...
Levia hriva? Aj tak sa objavila na verejnosti...
+7Pamätáte si ju aj takto? Toto bola radikálna...

Ani náhodou, hovoríme my. Oscarová herečka sa objavila v nedeľu na ceremoniáli vyhlásenia cien Americkej filmovej akadémie znovu a fotografom predviedla svoju klasickejšiu podobu. So vzhľadom a účesmi však táto dáma, dnes mama dvoch dospelých detí experimentovala viac ako dosť. Uplynulých dvadsať rokov sa nieslo v znamení mnohých zmien, z ktorých sa aj dnes môžu inšpirovať (nielen) blondínky…

Začiatkom nového milénia bola popularita Witherspoonovej umocnená nielen filmovými úspechmi a pôvabným manželom (dnes už bývalý Ryan Philippe), ale tiež ochotou meniť svoju imidž a byť pre mnohé dievčatá a ženy vzorom. Keď si svoje dlhé kadere ostrihala na šik bob siahajúci po úroveň brady, inšpirovala naozaj mnoho žien. Šok vyvolala jej tmavá farba, pre ktorú sa rozhodla kvôli filmovej úlohe. Dlho však pri nej nezostala.

halle berry - koláž Čítajte viac Keď zmena, tak nech bije do očí! Halle Berry a jej 5 celkom odlišných oscarových účesov

Kratšie vlasy a experimenty sa viazali najmä k obdobiu dvadsiatky a tridsiatky. S pribúdajúcim vekom však hviezda našla komfort vo svojich dlhších rovných kaderiach. Kaderníci jej pravidelne vlasy tónovali. Niekedy s medovými či dokonca orieškovými blond tónmi, potom sa však „pravá blondínka“ vrátila do svetla reflektorov s absolútne žiarivou blond farbou, ktorá vyvolávala obdiv aj nadšenie.

Zaujímavosťou je, že Witherspoon počas uplynulých rokov experimentovala s teplými aj studenými tónmi blond farby. Hoci trendovejšie sú podľa odborníkov momentálne práve studené odtiene, Witherspoon inklinovala skôr k tým opačným.

Ešte pred pár rokmi sa o pár trikov s médiami podelil aj herečkin vlasový štylista. Ten napríklad odporučil ženám, ktoré túžia po vlasoch hollywoodskej hviezdy, aby investovala do skutočne dobrého fénu na vlasy a pramene pravidelne ošetrovali. Vraj ani Reese nedá dopustiť na kokosový olej, vlasom dodáva hydratáciu aj šampónmi s obsahom hodvábu a uhladzujúcich látok a pri stylingu veľmi často používa stylingovú penu či suchý šampón. V galérii si môžete pripomenúť 10 lookov slávnej krásky.

Rok 2001

Herečka Reese Witherspoon patrila v roku 2001... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 98740592 Herečka Reese Witherspoon patrila v roku 2001 medzi dámy, ktoré upustili od dlhých plavých kaderí a rozhodla sa pre šik moderný účes z kratších vlasov. Takáto podoba sa ocitla razom v hľadáčiku kaderníkov aj žien po celom svete. A niet divu. Dnes by možno menej vlasy "žehlili", ale strih obstojí na jednotku.

Rok 2007

Herečka Reese Witherspoon v roku 2007 nosila... Foto: SHUTTERSTOCK
reese2007s Herečka Reese Witherspoon v roku 2007 nosila často na spoločenské akcie ofinu. A vyzerala ako dievčatko, tento účes bol veľmi mladistvý.

Rok 2016

Jeden z najžiarivejších odtieňov blond... Foto: SHUTTERSTOCK
reese2016 Jeden z najžiarivejších odtieňov blond predviedla Reese Witherspoon na oscarovom galavečere v roku 2016.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Reese Witherspoon #účes #štylista #tipy #premena #blond

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....