Démonická Kirby, Robbie s novým imidžom: Toto je 9 TOP lookov Oscarov 2021!

Oscarový galavečer sa snažil zachovať si formu čo najpodobnejšiu tej, ktorú poznal svet "spred korony". A platilo to aj pre hviezdy, ktoré vyrazili na červený koberec. Ktoré z nich zaujali úpravou?

26.04.2021 08:00
debata
Nominovaná herečka Carey Mulligan brala dych...
Herečka Margot Robbie prekvapila tmavšou farbou...
+6Herečka Halle Berry

V Los Angeles, kde sa sústreďovala väčšina diania, sa pred objektívmi objavili mnohé nominované herečky či dámy, ktoré prišli ceny odovzdať. Zjavné bolo, že slávnostnú atmosféru nepodcenili, hoci v aktuálnych podmienkach sa určite musela každá z nich uspokojiť s menším tímom spolupracovníkov, ako tomu bolo kedysi.

Spojovacím motívom večera boli výrazné pery a dokonca v temnejších tónoch. Predviedla ich nominovaná herečka Amanda Seyfried, ale tiež jej nominovaná kolegyňa Vanessa Kirby. Ženy boli akoby odvážnejšie. Experimentovalo sa s „goth“ lookom, ale aj démonickou zvodnosťou old-schoolového Hollywoodu. Nechýbali však ani prirodzenejšie looky, v ktorých sa dominancia sústreďovala skôr na bezchybnú pleť, jemné pery alebo samotný pôvab a krásu nositeľky.

Medzi najzaujímavejšími zjavmi večera sa nepochybne ocitla herečka a speváčka Zendaya, britská hviezda Vanessa Kirby s líčením, v ktorom sa mixovala inšpirácia goth estetiky a grunge, ale tiež napríklad Margot Robbie s novým účesom a takpovediac priam novým imidžom. Popri troch spomenutých sme pre vás vybrali celkovo 9 najvýraznejších úprav večera, všetky si pozrite v galérii vyššie.

Margot Robbie

Herečka Margot Robbie prekvapila tmavšou farbou... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
93rd Academy Awards - Arrivals Herečka Margot Robbie prekvapila tmavšou farbou vlasov. Z platinovej blondínky je kráska s medovo-orieškovými tónmi. Zaujme výrazná hustá ofina, ktorá siaha až pod líniu obočia. Líčenie je veľmi prirodzené a jemné, práve účes je dominantou tohto looku.

Zendaya

Herečka Zendaya predviedla na červenom koberci... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
93rd Academy Awards - Arrivals Herečka Zendaya predviedla na červenom koberci mimoriadne prirodzený a príťažlivý look. Pery sú telové, zvýraznené je obočie a mihalnice, viečka sú líčené len v telovom tóne.

Vanessa Kirby

Britka Vanessa Kirby predviedla jeden z... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Vanessa Kirby, 9 najlepších lookov Britka Vanessa Kirby predviedla jeden z najpremyslenejších lookov večera. K sošnej architekturálnej kreácii v duchu hollywoodskeho glamouru si nechala upraviť vizáž priam goticky. Pery sú líčené výrazným tmavým hnedočerveným rúžom, dominantou tváre sa okrem nich stáva aj obočie. Zaujímavá je využitie odrastených tmavých pramienkov v blond vlasoch, čo dáva celku doslova grungeový nádych.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Reese Witherspoon #účes #líčenie #Oscar #Margot Robbie #Zendaya #look

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...