Zverina, malé čierne, čipka: 10 lookov hviezdnej oslávenkyne, ktoré inšpirujú bežné ženy

Najmä za posledný rok sa jej meno objavovalo v médiách najmä v súvislosti so súdnym sporom a odhaľovaním špinavých záležitostí z jej nepodareného manželstva s Johnnym Deppom. Herečku Amber Heardovú však možno vnímať aj ako inšpiráciu.

22.04.2021 06:00
debata
Herečka Amber Heard v roku 2006 vo veľmi...
Malé čierne sú klasika, ktorá funguje takmer...
+7Zvieracie vzory nie sú v Hollywoode až také...

Čerstvá oslávenkyňa, ktorá vo štvrtok 22. apríla dovŕšila 35. narodeniny, debutovala pred kamerami v roku 2004. Už vtedy zaujala časť verejnosti a najmä hollywoodski producenti si asi dobre uvedomovali, že táto dáma má potenciál. Zaujať ako herečka, ale tiež v celebritnej úlohe ikony a vzoru.

Zábery z jej začiatkov v šoubiznise naznačujú, že do neho vstupovala ako pomerne obyčajné „nevinné“ dievča. A tiež pravdepodobne herečka, ktorá mala hlboko do vrecka. Štýl, o ktorý sa teraz starajú vychýrené štylistky, tvorila sama. S jeho prednosťami aj chybami. Možno práve preto je však dobrým príkladom a inšpiráciou aj pre bežné ženy.

Herečka Amber Heard (v strede) s partnerkou Biancou Butti.  Čítajte viac Amber Heard s milenkou v Londýne: Po súde už len verí v spravodlivosť

Na červenom koberci sa neváhala objaviť v džínsoch z mass-marketu, ktoré doplnila čipkovanou blúzkou za pár dolárov. Ako pribúdali roky, rástla aj jej sláva a zároveň aj možnosti, čo si obliecť pred objektívy. Pri Heardovej sa však dá oceniť, že veľmi často volila modely a kombinácie, v ktorých sa nájde aj normálna žena.

Či už je reč o nohavicovom overale, tunikovej blúzke, malých čiernych (teda koktejlových šatách) alebo v nohaviciach a elegantnej blúzke s prímesou hodvábu či saténu. Dokonca sa nebála ani takých kombinácií ako je spojenie bavlneného trička s metalickou večernou sukňou alebo výrazne vzorovaného nohavicového kostýmu. My sme vybrali 10 inšpirácií, ktoré monitorujú uplynulých viac ako 15 rokov pôsobenia Amber Heardovej v šoubiznisovej brandži. Nemusíte byť však herečka, speváčka ani iný druh „celebrity“, aby ste v nich našli inšpiráciu aj samy…

Rok 2006

Herečka Amber Heard v roku 2006 vo veľmi... Foto: SHUTTERSTOCK
amber2006 Herečka Amber Heard v roku 2006 vo veľmi ležérnom, priam študentskom looku. Kombinovala džínsy a ľahkú šifónovú blúzku s čipkou.

Rok 2010

Jednoduchý a pritom nesmierne efektný zvykne... Foto: SHUTTERSTOCK
amber2010 Jednoduchý a pritom nesmierne efektný zvykne byť nohavicový overal. Experimentovať veľmi nemusíte, stačí dobrý strih, basicová farba a súmerné krivky. Amber Heard v roku 2010.

Rok 2014

Ležérny štýl na červenom koberci. A čo tak... Foto: SHUTTERSTOCK
amber2014 Ležérny štýl na červenom koberci. A čo tak spojiť bavlnené biele tričko s luxusnou sukňou s metalickým leskom? Takto sa Amber Heard obliekla v roku 2014 v Cannes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Amber Heard #trend #inšpirácia #malé čierne #nohavicový overal #denim #jubileá hviezd

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...