Dokonalý účes a líčenie z BAFTA? Kráska z Bridgertonu inšpiruje mnohé ženy

Na prvý pohľad veľmi jemný a decentný účes, líčenie v podobnom duchu. Napriek tomu však herečka Phoebe Dynevor patrila pravdepodobne medzi najpôvabnejšie dámy červeného koberca cien BAFTA. Je ukážkovou inšpiráciou.

12.04.2021 13:29
debata

Hviezda seriálu Bridgerton, hitu z produkcie televízie Netflix, sa objavila na nedeľňajšom vyhlásení cien Britskej filmovej a televíznej akadémie v kreácii z dielne Louis Vuitton. Médiá a verejnosť však zaujala aj svojou prirodzenou a nežnou krásou.

Už v samotnom seriáli sa Dynevorovej vizuálne prednosti ocitli v centre pozornosti. Nádherná alabastrová pleť, nežný, no pritom uhrančivý pohľad, ryšavé kadere vlasov, zvýraznená pôvabná šija, ktorú ešte podčiarkovali výčesy v duchu viktoriánskej módy. V roku 2021 na červenom koberci sa Phoebe Dynevor objavila síce upravená modernejšie, no výsledok bol priam podobný.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa (@dayaruci)

Základom jej looku bola zdravá a sviežo vyzerajúca pleť. O tú sa postaral Shane Cooper, známy britský odborník na krásu, ktorý pracuje s mnohými hviezdami. Pod jeho rukami a s použitím jeho vlastnej značky luxusnej pleťovej kozmetiky sa pokožka herečky doslova rozžiarila, pričom Cooper nezabudol podotknúť, že jeho produkty používa hviezda aj doma.

O líčenie sa postarala vizážistka Naoko Sofia Patrizia Scintu, ktorá zvýraznila pohľad očnou linkou a zároveň dôkladne upravila obočie. Práve to pôsobí v celom looku obzvlášť uhrančivo. Pery potom nalíčila odtieňom, ktorý v sebe nesie tehlový oranžový nádych, no farba je tlmená, akcentuje odtieň vlasov.

Herečka Phoebe Dynevor pózuje v kreácii Louis... Foto: SITA/AP, Alberto Pezzali
Britain Bafta Film Awards 2021 Herečka Phoebe Dynevor pózuje v kreácii Louis Vuitton.

Účes mal na starosti zase známy londýnsky hair-štylista Dayaruci, ktorý sa stará napríklad aj o hviezdy ako Carey Mulligan, Gwyneth Paltrow či Charlize Theron. Jeho voľba padla na klasické hollywoodske vlny, nie príliš nadýchané, skôr prirodzenejšie, no definované a s akurátnym objemom. Vlasy upravil na stranu s cestičkou posunutou na ľavú stranu, časť zostala akoby ležérne fixovaná za uchom, druhá polovica potom padala na ramená spredu. Takto akcentovali róbu na jedno rameno od značky Louis Vuitton.

Herečka Priyanka Chopra Jonas na vyhlásení cien...
Herečka Phoebe Dynevor pózuje v kreácii Louis...
+17Herec Richard E. Grant.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #účes #líčenie #BAFTA #ako na to #Phoebe Dynevor #popis

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...