Výrazná zmena farby vlasov? Nielen Pocisková sa odhodlala, blondínkami sa stali aj jej kolegyne

Štyri známe slovenské herečky a ich experimentovanie s farbou vlasov - čo poviete, ktorej to ako blondínke pristalo najviac?

08.04.2021 15:00
debata

Herečka Nela Pocisková vstúpila so slovenského šoubiznisu ešte ako tínedžerka. Roky si ju pamätáme ako hnedovlásku – tak sa objavovala na obrazovke v seriáloch ako Ordinácia v ružovej záhrade či Búrlivé víno. Už onedlho sa predvedie v novej úlohe v seriáli s názvom Nemocnica, kde si už na ňu budeme musieť zvyknúť ako na blondínku. A ako blondínka sa ukázala aj v epizódnej úlohe v seriáli Pán profesor.

Herečka Nela Pocisková. Foto: Markíza, JOJ, Pravda
Nela Pocisková Herečka Nela Pocisková.

K herečke Kristíne Tormovej sa hodí, čo sa farby jej vlasov týka, slogan: „Zmena je život“. Kedysi sa pýšila ryšavou hrivou, v roku 2018 sa v seriáli Som mama predviedla ako hnedovláska. V roku 2019 sa zasa rozhodla pre radikálny experiment a stala sa z nej blondínka.

Herečka Kristína Tormová. Foto: Profimedia, JOJ, Pravda
Tormová Herečka Kristína Tormová.

Výraznou rolou na filmovom plátne prerazila herečka Zuzana Kanócz v roku 2004 v komédii Román pro ženy. Vtedy ju charakterizovali tmavé vlasy. Ešte aj v seriáli Som mama (2018) bola hnedovláskou, i keď s krátkymi vlasmi. Následne sa však rozhodla pre radikálnu zmenu farby vlasov a stala sa z nej blondínka. Tak ju môžeme vidieť aj v seriáli Červené pásky na Markíze.

Herečka Zuzana Kanócz. Foto: Profimedia, JOJ, Pravda
kanócz Herečka Zuzana Kanócz.

Premeny herečky a speváčky Barbory Švidraňovej takisto môžeme pozorovať aj vďaka jej televíznym rolám. V seriáli Bola raz jedna škola (JOJ) sa ukázala ako hnedovláska, ale v minulosti zmenila farbu vlasov z ryšavej aj na výraznú blond. Aktuálne je k videniu v seriáli Nový život, kde je z nej opäť ryšavka.

Herečka a speváčka Barbora Švidraňová. Foto: Markíza, JOJ, Pravda
Barbora Švidraňová Herečka a speváčka Barbora Švidraňová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #Zuzana Kanócz #Nela Pocisková #Barbora Švidraňová

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....