9 účesov slávnych blondínok z roku 2001! Aj po 20 rokoch by ste ich zaručene chceli

Písal sa rok 2001, boli blond a všetky patrili medzi najväčšie hviezdy šoubiznisu. Väčšina z nich si tento status aj zachovala. A spoločné majú ešte čosi...

02.04.2021 06:00
debata
Herečka Reese Witherspoon patrila v roku 2001...
Herečka Reneé Zellweger žala v roku 2001 prvý...
+6Herečka Jaime King už aj v roku 2001 chápala,...

Deviatka známych herečiek nebola len populárna a obsadzovaná, ale všetky dámy boli aj novými sexsymbolmi, ikonami štýlu či ideálnym vzorom vzhľadu. Platilo to pre ich štýl obliekania, líčenie sa a v neposlednom rade aj účesy. Kaderníctva sa často plnili ženami s časopismi v rukách, ktoré na fotografiách jednotlivých celebrít viedli svojich kaderníkov k napodobneniu účesu tej či onej známej blondínky.

Nie je žiadnym tajomstvom, že takýto status popularity medzi ženami mala dlhé roky Jennifer Aniston, Možno menej sa to vie o jej kolegyni a tiež bývalej partnerke jej neskoršieho manžela Brada Pitta – herečke Gwyneth Paltrowovej. Jej hustá plavá hriva a dokonale strihaný účes bol absolútnym hitom amerických žien v New Yorku, ale aj v ďalších svetových metropolách.

Na piedestál ikony krásy sa postupne prepracovala aj herečka Charlize Theron, ktorá sa odhodlala na účes z krátkych vlasov, v Hollywoode rozhodne nie veľmi častý. A aj „pravá blondínka“ Reese Witherspoon dokázala svojím imidžom zaujať tisícky žien.

Väčšina dám, ktoré sa ocitli v našom výbere, by so svojimi účesmi obstála aj dnes – teda 20 rokov od momentu, keď vznikli jednotlivé zábery. Rok 2001 bol v tomto prípade skutočne „liahňou“ krásy a trendov.

Jennifer Aniston

Herečka Jennifer Aniston na vyhlásení cien... Foto: SCOTT NELSON / AFP / Profimedia
účesy 2001, Jennifer Aniston Herečka Jennifer Aniston na vyhlásení cien People's Choice Award v roku 2001 predviedla výraznejšiu zmenu svojho účesu - šmrncovný bob, ktorý lemoval jej tvár a končil pár centimetrov pod úrovňou brady.

Gwyneth Paltrow

Herečka Gwyneth Paltrow patrila od svojich... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 187218398 Herečka Gwyneth Paltrow patrila od svojich začiatkov medzi najštýlovejšie dámy Hollywoodu. Účes, s ktorým sa objavila na akcii venovanej značke Calvin Klein v roku 2001, to len potvrdzuje. Ktorá žena by si neželala podobné vlasy aj dnes?

Heather Locklear

Herečka Heather Locklear v roku 2001 patrila... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 187218791 Herečka Heather Locklear v roku 2001 patrila medzi najznámejšie televízne sex-bomby. V jej prospech hral aj tento účes, hriva z platinových vlasov, ktorá bola vždy starostlivo upravená, vyžehlená a stajlovaná.
debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #Jennifer Aniston #Gwyneth Paltrow #Kate Hudson #Reese Witherspoon #účes #Charlize Theron #Kim Cattrall

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...