10 modrých variácií na šaty podľa Vlhovej aj Čaputovej: Zažiari blondínka i bruneta!

Zladili sa vari? Táto otázka preletela mysľou nejedného čitateľa, ktorý zachytil v utorok zábery z oficiálnej návštevy šampiónky Petry Vlhovej v prezidentskom paláci. Po boku Zuzany Čaputovej však lyžiarka ukázala ešte čosi.

31.03.2021 12:59
debata
Lyžiarka Petra Vlhová počas prijatia... Foto: SITA, Alexandra Čunderlíková
OPRAVA*PREZIDENTKA: Prijala Petru Vlhovú Lyžiarka Petra Vlhová počas prijatia prezidentkou v Prezidentskom paláci.

Obe dámy sa pred objektívy postavili v šatách výraznej modrej farby. Odtieň kráľovskej modrej, niekde občas označovanej aj za kobaltovú modrú, ukážkovo podčiarkol vzhľad oboch dám. V prípade Vlhovej nepochybne aj titul, ktorý nedávno získala a Svetový pohár, ktorý prišla ukázať práve do prezidentského paláca.

Žiarivá modrá farba na šatách oboch dám je dôkazom, že dokáže byť ideálnou voľbou pre ženy rôzneho veku, výšky, svedčí brunetkám aj blondínkam. Zuzana Čaputová aj Petra Vlhová veľmi vhodne zvolili ku svojim šatám neutrálne lodičky, ktoré opticky predlžujú nohy.

Slovenská lyžiarka, víťazka Svetového pohára a... Foto: SITA, Alexandra Čunderliková
OPRAVA*PREZIDENTKA: Prijala Petru Vlhovú Slovenská lyžiarka, víťazka Svetového pohára a veľkého krištáľového glóbusu v zjazdovom lyžovaní za sezónu 2020/2021 Petra Vlhová (vľavo) a prezidentka SR Zuzana Čaputová.

Kým Čaputovej voľba bola skôr decentná a s oficiálnym nádychom biznis šiat, Vlhová si mohla dovoliť trošku experimentu. O ten sa postarali košeľové šaty so sukňou s cípovým ukončením, ktoré opticky dodávalo modelu náboj a originalitu. Tie mimochodom vytvorila slovenská dizajnérka Jana Gavalcová.

My sme pre vás vybrali desať modelov z ponuky rozličných značiek, ktoré pracujú s obľúbeným odtieňom. Po inšpirácii z prezidentského paláca nepochybujeme, že na niektorú z kreácií v podobnej farbe budete poškuľovať aj vy.

Elastické šaty s rebrovanou štruktúrou Guess,...
Elegantné šaty s trojštvrťovou dĺžkou pod...
+7Elegantné krátke šaty Elisabetta Franchi,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Modra #trend #Petra Vlhová #inšpirácia #kráľovská modrá #Zuzana Čaputová

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...