Jarná voľba od hlavy až po päty? Oblečte si kvety ako Heidi Klum, máme aj tipy

Nemeckú topmodelku Heidi Klumovú vídať veľmi často v kreáciách módnych dizajnérov. Vďaka svojmu postaveniu a tiež rozpočtu má prístup k naozaj exkluzívnym kúskom. Taký nedávno predviedla aj v uliciach Los Angeles, my vám však ponúkame výrazne lacnejšie variácie.

31.03.2021 06:00
debata
Televízna celebrita, bývalá topmodelka Heidi... Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
602178822 Televízna celebrita, bývalá topmodelka Heidi Klum v uliciach Los Angeles.

Štyridsaťosemročná televízna hviezda sa objavila na verejnosti v neprehliadnu­teľnom nohavicovom overale z dielne značky Zimmermann. Ľanová kreácia so žiarivou a farebnou potlačou kvetín (mimochodom, predáva sa za 950 eur) udrela do očí takmer okamžite. Klum si ku nej tiež vzala luxusnú kabelku z dielne francúzskej značky Hermés. Prekvapivo v krikľavej ružovej farbe.

Bez ohľadu na ceny jednotlivých kúskov je však celkom jasné, že podobná kombinácia môže byť inšpiráciou aj pre šatník bežných dám a trh ponúka širokú paletu ekonomicky prijateľnejších možností. Práve nohavicové overaly sa radia medzi elegantné kúsky garderóby, ktoré je možné obliecť si do práce, rande či večeru (keď sa otvoria reštaurácie).

Pri overaloch s florálnou potlačou tiež presvedčí ich všestrannosť a nadčasovosť. Nosiť ich môžete počas prvých jarných dní, ale rovnako sa v nich budete cítiť dobre aj na letnej prechádzke pri mori, keď sa o pár mesiacov (dúfajme, že) znovu rozbehne dovolenková sezóna.

Z farebných kombinácií odporúčame také, ktoré lahodia vášmu vlastnému vkusu a preferenciám. Nebojte sa však farieb a jasných tónov. Slnko už svieti a v jeho lúčoch omnoho viac vynikne kombinácia rozkvitnutej lúky na vašom odeve v žltej, červenej, ružovej, fialovej či zelenej s belasou a oranžovou. Vybrali sme 10 tipov, nech sa páči, inšpirujte sa s nami.

Nohavicový overal bez rukávov, predáva...
Nohavicový overal s kvetinovým vzorom...
+7Nohavicový overal s kvetinovým vzorom Faithfull...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #JAR #Heidi Klum #trend #tipy #nohavicový overal #kvetinová potlač

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...