Princezná Leonor čo-to odkukala aj od vojvodkyne Kate! Sledovanej tínedžerke to fakt pristane

Dcéra španielskej kráľovnej Letizie a kráľa Felipeho oslávila 31. októbra 15 rokov.

26.03.2021 13:00
debata

Od tohto veku jej kráľovských povinností pribúda. Krásna blondínka sa ich zhostila sebavedomo, nezľakla sa ani prvého sólo vystúpenia na verejnosti. Rodičov už po svojom boku mať nemusí.

Princezná Leonor(15) počas sólo vystúpenia v... Foto: Profimedia
leonor Princezná Leonor(15) počas sólo vystúpenia v Madride v kvetovaných šatách značky Poète.

V týchto dňoch absolvovala návštevu Cervantesovho inštitútu v Madride, pri príležitosti 30-teho výročia jeho založenia. 15-ročná tínedžerka pred pozvaných hostí predstúpila v recyklovaných kvetovaných šatách značky Poète v dĺžke tesne nad kolená. Volánové šaty sme už na princeznej videli v októbri v roku 2020 – sympatické je, že po tomto kúsku siahla opäť. K šatám zvolila čierne lodičky na nízkom podpätku značky Pretty Ballerinas.

Pri svojich vystúpeniach na verejnosti kúsky zo šatníka recykluje aj jej mama, kráľovná Letizia. Rovnako sa k starším modelom vracia aj britská vojvodkyňa Kate. Leonor sa však práve vojvodkyňou Kate nechala inšpirovať aj pri úprave účesu, ktorý zvolila počas svojho sólo vystúpenia.

Vojvodkyňa Kate. Foto: SITA/AP, Kensington Palace
Vojvodkyňa Kate Cambridge sa zúčastnila na diskusii so sledovateľmi a fanúšikmi sociálnych médií v rámci aktivity Question and Answer (Otázky a odpovede). Vojvodkyňa Kate.

Krásne husté vlasy jej rozpustené padali na plecia – 15-ročná princezná ich mala upravené do veľkých vĺn. Na prvý pohľad vyzerá účes veľmi prirodzene, nositeľke však výrazne pridáva na kráse. Na veľmi podobný účes často vsádza aj manželka princa Williama, ktorá má vlasy takisto lesklé, zdravé a husté, ale ich farba je hnedá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Letizia

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...