Bez kaderníka?! Toto sú 4 účesy slávnych žien, keď si ich musia robiť samy

Pandemická situácia zatvorila v mnohých krajinách kadernícke salóny a o služby šikovných hair-štylistov prišli aj svetoznáme hviezdy. V stredu večer to potvrdil online prenos jedného z výročných galavečerov - 32. ročník Producers Guild Awards.

25.03.2021 08:53
debata (1)
Herečka Nicole Kidman prezentovala cenu Darryla...
Herečka Nicole Kidman a jej voľba červeného...
+12Herečka Nicole Kidman v kreácii Proenza Schouler.

Ako mnoho ďalších podujatí, aj toto sa muselo preniesť do online priestoru a pozvaní hostia sa prihovárali divákom na internete a pri televízii priamo zo svojho domova cez živý video-vstup. Jedna vec však bola doslova neprehliadnuteľná. Známe tváre tentoraz predviedli neočakávane ležérnu podobu a zdalo sa, že ani jedna z nich sa nedočkala návštevy profesionálneho kaderníka. Vlasy si museli pravdepodobne upraviť samy doma.

Dokonale uhladené pramene, vyžehlené vlasy či bezchybné kučierky alebo definované vlny – nie, tentoraz naozaj nešlo o účesy, aké vídať na červenom koberci. Svetoznáme hviezdy ako Nicole Kidman či Sarah Jessica Parker si síce poradili, ale aj ony potvrdzujú, že zaobísť sa bez služieb profesionálov nie je pre ženy jednoduchá záležitosť.

Nicole Kidman

Prekvapivo prirodzené, na pohľad akoby len rozčesané a prstami stajlované pramene zvlnených vlasov predviedla Nicole Kidman. Účes fixovala pravdepodobne lakom na vlasy, vlny sú nepravidelné, ba priam miestami vyzerajú až strapato, čo je v ostrom kontraste s Kidmanovej podobou na červenom koberci. Napriek tomu účes pôsobí pôvabne.

Sarah Jessica Parker

Dlhé vlasy upravené technikou balayage si musela hviezda nechať upraviť v salóne pred pár týždňami. Farba je nanesená profesionálne a výsledný dojem funguje. Samotné rozdelenie vlasov na cestičku a zvlnené pramienky zhruba od úrovne očí však naznačujú domácu starostlivosť. Vlasy nie sú dokonale uhladené, na jednej strane akoby trochu elektrizovali. Domácej úprave napovedá veľmi jemné líčenie.

Viola Davis

Držiteľka Oscara predviedla v rámci prenosu svoje skutočné vlasy. Afroamerické ženy pre svoju typickú štruktúru, textúru a kvalitu vlasov veľmi často nosia parochne s dokonalými vlnami či vyžehlenými vlasmi, Davis hrdo vystavila svoje „afro“, teda typické kučierky z hustých a nepoddajných vlasov.

Tracee Ellie Ross

Dcéra speváčky Diany Rossovej už viackrát v minulosti predviedla svoju hrivu hustých vlasov a jej prihováranie sa divákom na 32. ročníku PG Awards prebehlo tiež so zdôraznením prirodzenej štruktúry vlasov a ich hustoty. Ross sa často prihovára svojim fanúšikom aj cez YouTube či Instagram a ponúka tipy na domácu úpravu účesu, napríklad veľmi populárne bolo jej video s vrkôčikmi. Úpravu na slávnostný online večer zvládla tiež relatívne slušne.

zväčšiť Moderátorka a herečka Tracey Ellis Ross na 32.... Foto: SITA/AP, Invision for Producers Guild of America/AP Images
32nd Annual Producers Guild Awards Moderátorka a herečka Tracey Ellis Ross na 32. ročníku cien PGA Awards.

V našej galérii vyššie si môžete porovnať aj to, ako spomenuté štyri dámy zvyčajne vyzerajú na červenom koberci, keď ich upraví profesionálny kaderník.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #účes #Kaderník #Nicole Kidman #doma #Sarah Jessica Parker #Viola Davis #Tracee Ellis Ross

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...