Spodná bielizeň už nie je len na zvádzanie! Ženy chcú komfort, nedajú dopustiť na...

Nástroj pre zvádzanie muža? O tom už nemôže byť reč. Oblečením pohodlnej spodnej bielizne alebo použitím podprsenky ako súčasti štýlového oblečenia odhadzujú ženy putá, ktoré ich zväzovali.

19.03.2021 11:00
Soft Bra, Classic High, Soft Bra, Classic High... Foto:
Záber z reklamnej kampane švédskej značky Lindex naznačuje, že spodná bielizeň pre ženy opúšťa pôvodnú ideu nástroja na zvádzanie mužov. Určená je predovšetkým ženám a ich pohodliu.
debata (5)

Spodnú bielizeň si dnes ženy vyberajú tak, aby sa páčili predovšetkým samy sebe. O veľtrhu francúzskej spodnej bielizne Promincor-Lingerie Française to napísala agentúra AFP.

Desať žien, štíhlych aj bucľatých, od 20 do 60 rokov. Meditujú, posilňujú, idú na motorke, tancujú alebo sa prebúdzajú v posteli hotelovej izby. Presne to zobrazovali fotografie lákajúce na prehliadku toho najlepšieho z francúzskeho umenia výroby podprseniek a korzetov. Kvôli epidémii covidu-19 sa hlavná šou presunula na internet a modely prezentovali formou krátkometrážnych filmov.

Neviditeľná telová podprsenka Chantelle,...
Dámska podprsenka Empreinte, predáva sa za 115...
+6Dámska podprsenka bez výstuže Calvin Klein...

Trend obliekať sa najmä s ohľadom na vlastné potreby ešte posilnila pandémia. Značka Empreinte sa špecializuje na vyvinuté poprsie a ponúka podprsenku, ktorá je šik, ale zároveň ušitá tak, aby dobre rozložila celú váhu a nezaťažovala chrbtové svaly. Iný model je zase určený pre ženy, ktoré boxujú alebo jazdia na koni, pretože pracuje s odpružením prudkých pohybov. Vývoj vraj trval niekoľko rokov.

Počas karantény stúpla obľuba jogy, viac sa preto predávajú zladené komplety podprsenky a legín na cvičenie, upozornila Brigitte Chauchon, obchodná riaditeľka firmy Lejaby.

Zmien sa v poslednej dobe dočkala aj farebnosť bielizne, stále častejšia je telová farba, napríklad v kombinácii s drobnými kresbami.

Pri práci z domova niektoré ženy horný diel spodnej bielizne nenosia vôbec, iné volia variantu zvanú „slow bra“, teda veľmi ľahkú a pohodlnú podprsenku. Jej popularita rastie. Vznikajú tiež kúsky bielizne priamo určené na to, aby boli vidieť, napríklad čierne body s vyšitým nápisom „krása sa skrýva vo vnútri“.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Francúzsko #móda #trend #podprsenka #spodná bielizeň

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...