Len ružová to môže byť... 10 kabátov v nežných tónoch, ktoré musíte vidieť!

Britskej vojvodkyni Kate patrí veľká zásluha v popularizácii výraznejších farieb v dámskej garderóbe. Ďakovať jej môže aj ružová.

18.03.2021 06:00
debata
Vojvodkyňa Kate počas návštevy... Foto: SITA/AP, Justin Tallis
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate počas návštevy "School21", na sebe má ružový kabát značky Max& Co.

Len nedávno sa matka troch detí a manželka princa Williama objavila na verejnosti vo výraznom ružovom kabáte z dielne značky Max & Co. a okamžite upútala pozornosť nielen fotografov, ale aj módnych fajnšmekrov.

Veľmi mierne sa rozširujúci strih, výraznejšie vrecká, príťažlivá silueta, ktorá vynikne v spojení s vysokou postavou – voľba ružového modelu patrila k tým ukážkovým. A tiež dôkazom, že ženám svedčí aj bez toho, aby z nich robila presladené bábiky.

Základom pri voľbe vhodného kabáta je nepochybne strih a tvar. Osvedčené sú skôr minimalistické línie, čistý a precízny strih, prípadne len jeden či dva dominujúce detaily. V prípade trenčkotových kabátov to môžu byť napríklad výraznejšie chlopne goliera, na kabátoch z vlnených zmesí zase masívnejšie vrecká alebo efekt županového zavinovania v páse.

Vyšším dámam svedčia modely, ktoré siahajú ku kolenám, ale pokojne aj kúsok pod ne. Pri útlejších dámach je lepšie pracovať s dĺžkou kabátov do polovice stehien, prípadne staviť na modely v áčkovej línii tesne pod zadok. Ružová farba nemusí mať otrocky podobu len jedného vybraného odtieňa. Váš výber môže smerovať vo farebnej palete smerom k intenzívnejším farbám ako je cyklámenová a fuksiová či napríklad nežnej púdrovej alebo pastelovej ružovej. Viac v našej galérii.

Dámsky zavinovací kabát MadeleineHarris Warf...
Dámsky zavinovací kabát Madeleine, predáva sa...
+7Dámsky kabát z vlnenej zmesi Mango, predáva sa...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #móda #trend #kabát #ružová #voľba

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...