Ružová! To je jasná a optimistická voľba vojvodkyne Kate, takto jej pristane

Tohtoročnou jasnou voľbou manželky princa Williama je ružová farba. Ako jej pristane kabát, blúzka či sveter v tomto optimistickom odtieni?

12.03.2021 11:00
debata

Prvé oficiálne vystúpenie na verejnosti majú tento rok za sebou princ William a jeho manželka, vojvodkyňa Kate. Medzi malých školákov v zariadení „School21“ v Londýne zavítali vo štvrtok. Ako sa zdá, pre 39-ročnú trojnásobnú mamu sa ružová farba stala obľúbenou voľbou! Siahla po nej totiž aj pred pár dňami, kedy sa počas video rozhovoru zhovárala s Britkou Jasmine Harrisonovou, ktorá sa stala najmladšou ženou, ktorá na svojej veslici sama preplávala Atlantický oceán.

Vojvodkyňa Kate počas návštevy... Foto: SITA/AP, Justin Tallis
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate počas návštevy "School21" v Londýne.

Medzi deti prišla Kate vo štvrtok v ružovom kabáte, pod ktorým mala svetrík v podobnom odtieni. Ružový kabát vojvodkyne bol značky Max& Co. Pod kabátom mala oblečený svetrík v jasnejšom odtieni ružovej od značky Boden v hodnote 65 libier. Kvetinové rúško britskej značky Amaia v hodnote vyše 10 libier sme na nej už videli, práve rúška tejto značky nosí manželka princa Williama na verejnosti v čase pandémie najčastejšie.

Vojvodkyňa Kate počas návštevy "School21", na...
Vojvodkyňa Kate počas návštevy "School21", na...
+3Vojvodkyňa Kate počas návštevy "School21", na...

K ružovej farbe zvolila tmavomodré široké nohavice v štýle Marlen Dietrichovej a topánky na nižšom podpätku, ktoré jej počas rozhovorov s deťmi na ihrisku poskytli väčšie pohodlie ako lodičky na ihličkách. Jemné zlaté náušnice, príjemný, veľmi decentný mejkap a takisto jej už typický účes, kedy má husté vlasy zopnuté do chvosta, pôsobili veľmi príjemne. Look doplnila listovou kabelkou v čiernej farbe.

Kate počas video rozhovoru  Jasmine... Foto: Profimedia
vojvodkyňa kate Kate počas video rozhovoru Jasmine Harrisonovou v ružovej blúzke značky Boden.

Na ružovú farbu, takisto od značky Boden, sa spoľahla Kate pred pár dňami počas spomínaného zoom rozhovoru s Jasmine Harrisonovou. Pred počítačom vtedy usmiata vojvodkyňa sedela v blúzke za 85 libier, ktorú zdobilo efektné zaväzovanie pod krkom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #ružová farba

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....