Zeta-Jones nosí dlhé vlasy roky, zmeny robí drobné, no ukážkové! Tu je 9 tipov

Sú jedným z jej poznávacích znamení! Krásne, zdravé a žiarivé tmavé vlasy herečky Catherine Zeta-Jonesovej sú snom mnohých žien.

09.03.2021 15:00
debata
Herečka Catherine Zeta-Jones na zábere z roku...
Herečka Catherine Zeta-Jones na zábere z roku...
+6Herečka Catherine Zeta-Jones na zábere z...

Waleská rodáčka naposledy svoju hrivu predviedla počas nedeľňajšieho živého vstupu počas vyhlásenia cien Critics' Choice Awards. Dokonalo upravené vlny, rozdelenie vlasov na stredovú cestičku, žiarivá a sýta farba, ktorá sa dala odčítať aj na nie celkom ostrom obraze zo živého vstupu cez Zoom. O tom, že 51-ročná Zeta-Jones sa o svoje vlasy stará, však potvrdila aj pár dní predtým. V tomto prípade na červenom koberci Zlatých glóbusov.

Hviezda pritom počas svojej hollywoodskej kariéry len veľmi málo experimentovala s vizuálnymi zmenami a radí sa do skupiny žien, ktoré radšej stavia na overenú istotu. Jej základom je, samozrejme, aby naozaj fungovala.

V minulosti sa vo viacerých „beauty“ rubrikách objavila rada, o ktorú sa vraj podelila samotná Catherine. Ak túžite po zdravých a žiarivých vlasov, doprajte im raz za čas masku z medu a pivový zábal. Proteíny a vitamíny, ktoré sa v oboch surovinách nachádzajú, údajne prospievajú zdraviu „koruny“ ženskej krásy.

Isté však je, že vlasy si pýtajú aj dôkladnú salónnu starostlivosť a šikovné ruky odborníka. Či už ide o kaderníka alebo koloristu. Hoci niekto možno má dojem, že hollywoodska herečka sa celý čas spolieha na havranie kadere, drobné zmeny, ktoré odhalí pozorné oko v jej účesoch pozorovať od vstupu do sveta.

Od naozaj čiernych vlasov, s ktorými zvádzala ako krásna Elena vo filme o Zorrovi, prešla niekoľkými jemnými zosvetleniami. Jej kadere osviežuje a mladistvý dojem pridávali kaderníci napríklad pomocou tónovania, mahagónových či medených prameňov. Catherine Zeta-Jones nezanedbáva starostlivosť o končeky, ktorým dáva zabrať najmä práca a častá úprava vlasov na červený koberec či nakrúcanie.

Dôležitá je podľa nej maska na vlasy a, samozrejme, termo-ochrana určená na aplikáciu pred použitím fénu či žehličky alebo kulmy. Vybrali sme pre vás 9 signifikantných vlasových lookov nestarnúcej Catherine, aj s poukázaním na drobné zmeny. Nech sa páči, dámy v tridsiatke, po štyridsiatke, ale aj po šesťdesiatke – môžete sa inšpirovať, ako si uchovať krásny účes z dlhých vlasov.

ROK 2003

Herečka Catherine Zeta-Jones na zábere z roku... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 98476064 Herečka Catherine Zeta-Jones na zábere z roku 2003.

ROK 2016

Herečka Catherine Zeta-Jones a jej červenkasté... Foto: SITA/AP, Rich Fury
15th Annual Movies for Grownups Awards - Arrivals Herečka Catherine Zeta-Jones a jej červenkasté tóny vo vlasoch na zábere z roku 2016.

ROK 2021

zväčšiť Herečka Catherine Zeta-Jones npočas vstupu na... Foto: Getty Images/Getty Images for the Critics Choice Association
Screen Shot 2021-03-04 at 10.27.38 PM 20210304103414269 20210307063900 Herečka Catherine Zeta-Jones npočas vstupu na Critics'Choice Awards.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #Kaderník #Catherine Zeta-Jones #styling #úprava #ako na to

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...