Paltrow priznala, koľko pribrala počas pandémie! Môže za to víno a cestoviny

Je vzorom zdravého životného štýlu a disciplinovanosti, ale ani na nej nezostali následky pandémie bez povšimnutia. Hollywoodska herečka Gwyneth Paltrow sa priznala, že pribrala.

15.03.2021 06:00
Herečka Gwyneth Paltrow na archívnom zábere. Foto: ,
Herečka Gwyneth Paltrow na archívnom zábere.
debata

V nedávnom rozhovore v rámci online eventu In Goop Health – The At-Home Summit jej spoločnosti Goop diskutovala 48-ročná držiteľka Oscara o následkoch pandémie a lockdownu. Jednou z nich bolo aj priberanie. „Bola som absolútne bez disciplíny, bez obmedzení,“ vyhlásila herečka. „Pribrala som 14 libier (pozn.: približne 6,5 kilogramu) a moje črevá boli jeden veľký bordel,“ pokračovala blondínka. „Ale nechcela som s tým nič robiť, vôbec. Cítila som, že moje víno a cestoviny a keksíky a slané krekry so syrom – to všetko mi pomôže prekonať dlhé týždne a mesiace,“ podotkla Gwyneth Paltrow.

V Hollywoode, samozrejme, stále platí, že hviezdy tvrdo dbajú na svoju životosprávu a väčšina z nich sa za celú kariéru poriadne nenaje alebo musí neustále podstupovať nejakú diétu. Herečka Paltrow priznala v online vstupe, ktorý bol vysielaný na stránke spoločnosti, že jej pomohla až diéta a plán, ktorý pre ňu vypracoval známy nutričný odborník a lekár Will Cole. Jedným z jeho odporúčaní bol vývar z kostí. Ten vraj tvoril základnú časť jedálnička, na ktorý prešla Paltrow od nového roku.

„Pamätám si, keď som začala intuitívny pôstny program 3. januára. Myslela som si, že jediné, o čom dokážem uvažovať, je otázka: ‚Tak kedy si môžem dať znova môj kokteil?‘ Ale poznáte ma, nepodvádzam, len tak nepodľahnem, som disciplinovaná a bola som rada, že to nemôžem urobiť,“ opísala pred diváčkami svoju skúsenosť Paltrow. Cítiť sa viac vo svojej koži a dobre začala zhruba po dvoch mesiacoch. Prezradila tiež, že zatiaľ sa jej podarilo zhodiť zhruba päť kíl, ešte stále však dve kilá chýbajú, aby to bolo ideálne.

Paltrow tiež podotkla, že počas pandémie pomerne často popíjala alkohol. „Dala by som si drink, keby som mohla, ale určite nie sedemkrát v týždni. K tomu sa už vrátiť nechcem.“

Herečka sa nedávno stala terčom kritiky, keď zverejnila vlastné odporúčania na boj s covidom-19, ktorý už dávnejšie prekonala. V ambulancii alternatívnej medicíny vraj dostala odporúčanie na keto diétu a výrazné zvýšenie príjmu rastlinnej stravy. Jedla hlavne kimči (kórejská nakladaná zelenina), pila kombuchu a jedla každý deň až o jedenástej.

Riaditeľ britskej organizácie National Health Service (NHS) Stephen Powis prostredníctvom BBC varoval ľudí pred pred týmito tipmi. „Prajem jej skoré uzdravenie, ale musíme brať na zreteľ vážne dlhodobé následky ochorenia a aplikovať serióznu vedu.“ Poukázal tiež na to, že vplyvní ľudia, ktorí používajú sociálne médiá, by mali rozumne zaobchádzať s informáciami, pretože majú veľkú mieru zodpovednosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #chudnutie #jedálniček #priberanie #Covid-19

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...