Ešte väčší luxus! Meghan v ďalších šatách za tisíce dolárov, symbolizujú vraj silu

Jeden luxusný kúsok za druhým! Garderóba tehotnej vojvodkyne Meghan rozhodne nie je žiadna ekonomická záležitosť. Po šatách od ateliéru Oscar de la Renta tentoraz pútala pozornosť talianskou eleganciou.

03.03.2021 09:00
debata (2)
zväčšiť Vojvodkyňa Meghan na zábere z rozhovoru s... Foto: SITA/AP, Joe Pugliese/Harpo Productions via AP
Oprah Meghan and Harry Interview Vojvodkyňa Meghan na zábere z rozhovoru s moderátorkou Oprah Winfreyovou.

Pri nedávnom nakrúcaní rozhovoru s moderátorkou Oprah Winfreyovou, na ktorom sa zúčastnil aj princ Harry, sa médiá z krátkych ukážok upli predovšetkým na vyjadrenia o tom, čo si za uplynulé mesiace slávna dvojica zažila. Nechýbali ani prirovnania k osudu princeznej Diany či slovné spojenie „šokujúce“. Plný obsah interview však bude odvysielaný na kanáli CBS až 7. marca.

To, čo je však známe už dnes, je módna výbava americko-kanadskej herečky Meghan Markleovej. Na televízny rozhovor sa obliekla do šiat z dielne Giorgio Armani s abstraktným motívom lotosového kvetu. Ako poznamenal portál Town & Country, za týmito šatami a ich výberom sa môže skrývať aj špeciálny zmysel.

Vojvodkyňa Meghan a jej manžel princ Harry na... Foto: SITA/AP, Joe Pugliese
Vojvodkyňa Meghan a jej manžel princ Harry na zábere z rozhovoru s moderátorkou Oprah Winfreyovou (vpravo). Vojvodkyňa Meghan a jej manžel princ Harry na zábere z rozhovoru s moderátorkou Oprah Winfreyovou (vpravo).

„Lotos je kvetom znovuzrodenia a obnovenia našej spirituality. Je ukážkou odolnosti a sily kvetiny, ktorá je schopná nádherne kvitnúť aj napriek náročným podmienkam,“ napísal portál. Práve táto symbolika má vraj byť dôvodom, prečo sa 38-ročná Meghan rozhodla vziať si tieto šaty pred kamery.

Či to je naozaj tak, si odhadnúť naozaj netrúfame. Isté je, že model hodvábnych čiernych šiat s potlačou je mimoriadne ekluzívnym kúskom. Jeho cena sa šplhá k sume 5000 dolárov. Na predajnom portáli siete Neiman Marcus kúpite tento kúsok presne za 4700 dolárov. To je ešte o dobrých 1300 dolárov viac ako v prípade šiat so vzorom citrónových plodov od značky Oscar de la Renta.

zväčšiť Meghan Markle a jej manžel, princ Harry počas... Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
592750774 Meghan Markle a jej manžel, princ Harry počas Spotify Podcast Event. Vojvodkyňa sa predviedla v luxusných šatách Oscar de la Renta.

Je možné, že časť odevných kreácií má vojvodkyňa požičaných od renomovaných štylistov a značiek, s ktorými spolupracujú. Časť z nich tiež pravdepodobne dostala darom. Kým sa ako súčasť britskej kráľovskej rodiny venovala aj profesionálnym povinnostiam vyplývajúcim z jej statusu, nebolo to možné. Teda aspoň nie oficiálne. Kráľovská rodina by totiž nemala prijímať dary a na odevy majú vyčlenený špeciálny rozpočet.

Meghanina švagriná Kate sa tiež nebráni nosiť luxusné značky, ale veľmi často siaha aj po kúskoch z dostupných zdrojov a obchodov a často odevy opakovane oblieka. Aj to ju robí v očiach mnohých populárnejšou. Zdá sa však, že Meghan, ktorá s manželom Harrym nedávno definitívne potvrdila, že sa ku kráľovským povinnostiam nevráti, už toľko nerieši, čo si o nej bude myslieť britská (aj svetová) verejnosť. Štýl tehotnej vojvodkyne si pozrite aj v našej galérii.

Záber z októbra 2018, keď bolo vôbec prvýkrát...
7. FAKT: V čase, keď ešte len chodila s princom...
+9Záber na výrazne tehotnú Meghan v marci 2019,...
Šaty so vzorom ovocia Glamorous. Predáva...
Šaty so vzorom ovocia Linda Deiia, predáva...
+7Šaty so vzorom ovocia Lena Hoschek, info o cene...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #luxus #móda #Oprah Winfrey #Giorgio Armani #vojvodkyňa Meghan

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...