50 plus je vek pre dokonalú divu! Pozrite sa, Zellweger či Zeta Jones sú príkladom

Na filmovom plátne sú to už ostrieľané veteránky a podobné by sa dalo povedať aj o ich výskyte na červenom koberci. A platí ešte čosi...

01.03.2021 12:00
debata
Herečka Margot Robbie v kreácii Chanel...
Herecký a manželský pár Michael Douglas a...
+24Herečka Gal Gadot pri odovzdávaní jednej z cien...

Na nedeľňajšom vyhlásení cien Zlatý glóbus sa osobne zúčastnilo niekoľko známych herečiek, ktoré od prvého momentu uchvátili divákov pri obrazovkách aj čitateľov módnych rubrík. Spája ich aj fakt, že už prekročili päťdesiatku, no mnohým mladším kolegyniam môžu ísť príkladom.

Reneé Zellweger

Minuloročná víťazka Zlatého glóbusu aj Oscara stavila na pohľad jednoduchú róbu Armani Privé. Ukážková silueta v tubovej kreácii, k nej jemné, no superluxusné šperky a mladistvý účes s jemne rozstrapateným a definovaným mikádom. Päťdesiatjedenročná blondínka vyzerala skrátka ukážkovo.

Minuloročná víťazka Renée Zellweger prišla... Foto: Christopher Polk / Zuma Press / Profimedia
594218835 Minuloročná víťazka Renée Zellweger prišla odovzdať cenu. Obliekla sa do kreácii Armani Privé.

Catherine Zeta-Jones

Waleská rodáčka dlhé roky potvrdzuje, že je ozdobou červeného koberca a platilo to aj v prípade 78-ročníka Zlatých glóbusov. Zeta-Jones si na túto príležitosť obliekla čiernu róbu Dolce & Gabbana s asymetrickým lodičkovým výstrihom odhalených ramien a rozparkom, ktorý jej odhaľoval nohu. Síce sme ju už takto v minulosti videli (alebo veľmi podobne), ale kto by jej mal za zlé, že stavila na osvedčený recept, ak je na jeho konci úspešný výsledok.

Herecký a manželský pár Michael Douglas a... Foto: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia
594213015Herecký a manželský pár Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones prišli na vyhlásenie cien spoločne. Herecký a manželský pár Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones prišli na vyhlásenie cien spoločne.

Salma Hayek

Pri jej mene sa často objavuje aj slovné spojenie zázrak prírody, len málokto by totiž tipoval mexickej herečke vek 54 rokov. Sama dobre vie aj to, čo jej pristane na červenom koberci a tento rok sa rozhodla práve pre červenú farbu. Strih róby od Alexandra McQueena nechal vyniknúť bujné proporcie, no šaty nepôsobili vulgárne. Práve naopak. Ukážkové bolo aj líčenie a účes, prirodzené, rozjasnené, mladistvé.

Herečka Salma Hayek v kreácii Alexander McQueen... Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia
594204243 Herečka Salma Hayek v kreácii Alexander McQueen vyzerala opäť raz úchvatne.

Tina Fey

Päťdesiatnička má zmysel nielen pre pohotový humor, čo opäť potvrdila ako moderátorka večera, ale tiež pre mladistvý a trendový módny výber. Kreáciu z dielne značky Versace volila tak, aby vynikli jej príťažlivé nohy, ktoré doplnili priehľadné vzorované pančuchy. Na prvý pohľad trochu atypický výber na veľký večerný ceremoniál, ale výsledok nesklamal.

Herečka a moderátorka Tina Fey sa zúčastnila... Foto: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia
594191587 Herečka a moderátorka Tina Fey sa zúčastnila časti prenosu, ktorý sa nakrúcal v New Yorku. V kreácii Versace.

Nicole Kidman

Právom si zaslúži titul módnej ikony. Austrálska rodáčka vie veľmi dobre, čo jej pristane a na červenom koberci zaboduje azda za každej príležitosti. Tento rok síce koberec chýbal, luxusný večerný look (konkrétne od značky Louis Vuitton) však nie. A 53-ročná blondínka vyzerala v šatách s retiazkovým vzorom vyšívaným trblietavými zlatými flitrami naozaj božsky.

Herečka Nicole Kidman v kreácii Louis Vuitton. Foto: Courtesy of Louis Vuitton
Herečka Nicole Kidman v kreácii Louis Vuitton. Herečka Nicole Kidman v kreácii Louis Vuitton.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #móda #Salma Hayek #Nicole Kidman #Catherine Zeta-Jones #Renée Zellweger #Zlatý glóbus #päťdesiatnička

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...