Ako nevesta hôľ? Miranda Kerr sa vrátila na mólo Moschino s ďalšími hviezdami

O skutočne hviezdnymi menami nabité obsadenie módnej prezentácie sa postarala značka Moschino a jej dizajnér Jeremy Scott v rámci prezentácie najnovšej módnej kolekcie. A jednotlivé looky sú tiež neprehliadnuteľné.

26.02.2021 14:50
debata
Aj topmodelka Miranda Kerr sa po dlhom čase... Foto: Marco Ovando/Courtesy of Moschino
00006-moschino-RTW-fall-21 Aj topmodelka Miranda Kerr sa po dlhom čase vrátila pred objektív. V jednej z kreácií novej kolekcie Moschino Jeseň-Zima 2021.

Ako väčšina odevných značiek, ani Moschino si netrúflo organizovať v časoch pandémie živú módnu šou – spôsob, akým nahradili predstavenie kolekcie Jeseň-Zima 2021 však rozhodne stál za to. Moschino si vybralo formát módneho filmu a kolekcia, v ktorej sa spojili päť výrazných inšpirácií, mala skutočne hviezdnu zostavu modeliek.

V dvanásťminútovom filme Jungle Red, ktorý inšpirovala snímka Georga Cukora z roku 1939 Ženy, sa objavili topmodelky súčasnosti ako Stella Maxwell, Joan Smalls či Hailey Bieber alebo Taylor Hill, ale aj nezabudnuteľné veteránky Amber Valetta, Carolyn Murphy alebo Karen Elson.

Topmodelka Hailey Bieber v jednej z kreácií...
Aj topmodelka Miranda Kerr sa po dlhom čase...
+10Modelka v jednej z kreácií novej kolekcie...

Takpovediac veľký návrat pred objektívy a kamery zažila dvojnásobná mama Miranda Kerr, austrálska rodáčka a niekdajšia hviezda značky Victoria's Secret. Kerr sa objavila v pasáži inšpirovanej prírodou, zelenými kopcami a pasúcimi sa kravami. Tento motív sa dokonca objavil na jej veľkolepej kreácii s nadýchanou masívnou sukňou.

Dizajnér Jeremy Scott sa opäť pri tvorbe kolekcie obzeral okolo seba a jednotlivé vplyvy čiastočne ironizoval a parodoval, no zároveň v nich ukázal výnimočnú eleganciu, ženskosť a krajčírske majstrovstvo.

Topmodelka Hailey Bieber v jednej z kreácií... Foto: Marco Ovando/Courtesy of Moschino
00001-moschino-RTW-fall-21 Topmodelka Hailey Bieber v jednej z kreácií novej kolekcie Moschino Jeseň-Zima 2021.

„Neexistuje len jediný archetyp krásy. V našej prezentácii je niekoľko rás, niekoľko typov postáv, takže vo svojej podstate je kolekcia verná viac životu než ideálom, na ktorých si zakladal Hollywood, špeciálne v tridsiatych rokoch minulého storočia,“ citovala Scotta stanica CNN na margo jeho kolekcie.

Inšpiráciu práve medzivojnovým obdobím minulého storočia a zlatej éry Hollywoodu bolo jasne vidieť vo väčšine modelov, ktoré strihom či siluetami často pripomínali aj couture kreácie slávnych velikánov módy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Miranda Kerr #kolekcia #Moschino #jeseň-zima 2021

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...