Blond či sivá? Jane Fonda si nevie prirodzenú farbu vlasov vynachváliť

Sú herečky, ktoré sa k sivej farbe vlasov hrdo hlásia celé roky. Ich najvýraznejšou predstaviteľkou je bezpochyby britská hviezda Helen Mirren.

01.03.2021 15:00
debata

Ako 75-ročná je stále ozdobou červených kobercov a svoju farbu vlasov na nich hrdo prezentuje. Ona sama ocenila aj svoje ďalšie slávne kolegyne, vrátane Jane Fondovej, ktorá sa nedávno rozhodla pyšne nosiť svoju prirodzenú farbu vlasov.

Helen Mirren v roku 2019. Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Helen Mirren Helen Mirren v roku 2019.

"Myslím si, že ženy sa tak veľmi obávali mať biele alebo sivé vlasy, pretože ich okamžite zaradili do inej kategórie. Ale oni patria do tejto vekovej kategórie. Je mi ľúto, ale áno! Tak prečo nestáť za tým, ako vyzeráme? Berme to ako pozitívnu, nie ako negatívnu vec,“ dodala rodáčka z Londýna, Mirren.

Jane Fonda počas Oscarov roku 2020 a jej sivý... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
jane fonda Jane Fonda počas Oscarov roku 2020 a jej sivý účes.

V roku 2020 sa so sivým účesom predviedla počas noci Oscarov hviezdna Jane Fonda. Práve pri 83-ročnej americkej herečke sme boli roky zvyknutí na jej blond hrivu. Ako však už rok dokazuje, keďže je stále verná sivej farbe, ani tento odtieň jej neuberá na mladistvosti.

Jane Fonda ako blondínka v roku 2018. Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Jane Fonda Jane Fonda ako blondínka v roku 2018.

Ako uviedla pred pár dňami v šou Ellen DeGeneres, so sivými vlasmi je nadmieru spokojná a nedá na svoju farbu dopustiť. „Už dosť! Toľko zbytočného času, toľko peňazí, toľko chemikálií. S tým som už skončila,“ povedala na margo blond odtieňa, ktorý ju roky charakterizoval.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #Jane Fonda

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....