Meghan predviedla horúci trend! Jej šaty za 3000 eur majú aj lacné alternatívy

V šťastnom očakávaní druhého dieťaťa sa prvýkrát na verejnosti ukázala vojvodkyňa Meghan. A plodnosť či hojnosť predviedla aj na šatách.

26.02.2021 06:00
debata
zväčšiť Meghan Markle a jej manžel, princ Harry počas... Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
592750774 Meghan Markle a jej manžel, princ Harry počas Spotify Podcast Event. Vojvodkyňa sa predviedla v luxusných šatách Oscar de la Renta.

Počas rozhovoru v rámci akcie pre platformu Spotify sa vedľa manžela Harryho posadila bývalá herečka v šatách so vzorom citrónovníka. Model z dielne Oscar de la Renta, ktorý sa predáva na viacerých portáloch s luxusnou módou, nie je však žiadna lacná záležitosť. Šaty manželky britského princa vyšli na viac ako 3000 eur, je však otázne, či ich dostala darom, mala zapožičané od štylistky alebo si ich pre ich príťažlivý dizajn sama kúpila.

Odpoveď na túto otázku sa síce asi nedozvieme, jedno je ale isté. Potlač ovocia na šatách bude jedným z horúcich trendov. A čím teplejšie bude za oknami, tým viac budeme o ňom počuť.

Samozrejme, ešte stále máte čas. Modely s potlačou citrónov, ananásu, ale aj jabĺk, hrušiek či čerešní sa akosi prirodzene objavujú viac v období leta. Ich ponuka v obchodoch s dámskou módou sa však objavuje už dnes.

Naša rada znie. Pokojne do nejakých investujte – keďže však ide o trend veľmi výrazný a neprehliadnuteľný, ktorý nemôže až tak úplne konkurovať nadčasovým kúskom s florálnymi motívmi, odporúčame sa rozhodovať skôr pre lacnejšie alternatívy šiat. Z aktuálnej ponuky dostupnej online sme pre vás vybrali deviatku modelov.

Šaty so vzorom ovocia Glamorous. Predáva...
Šaty so vzorom ovocia Linda Deiia, predáva...
+7Šaty so vzorom ovocia Lena Hoschek, info o cene...
Záber z októbra 2018, keď bolo vôbec prvýkrát...
7. FAKT: V čase, keď ešte len chodila s princom...
+9Záber na výrazne tehotnú Meghan v marci 2019,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #ovocie #trend #inšpirácia #potlač #vojvodkyňa Meghan

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...