Carrie Bradshaw by jej zatlieskala! Oblečte sa aj vy podľa hviezdy Sexu v meste

Časy, keď sa obrazovkami preháňala na vysokých podpätkoch od Manola Blahnika známa Carrie Bradshaw, si pamätá ešte mnoho žien. Ani zástupkyniam mladšej generácie, ktorá ešte v čase vysielania seriálu bola v plienkach, však nie je Carrie neznáma.

25.02.2021 06:00
debata
Herečka Sarah Jessica Parker na zábere z New... Foto: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
592425461 Herečka Sarah Jessica Parker na zábere z New Yorku v butike s jej vlastnou značkou obuvi.

Výnimočný štýl, ktorý pre hlavnú hrdinku v podaní Sarah Jessicy Parkerovej, pripravila štylistka Patricia Field patrí medzi tie najvýraznejšie looky televíznej obrazovky a štýl Carrie Bradshawovej je dodnes aj obrovskou inšpiráciou pre milióny žien. Vrátane Parkerovej samotnej.

Určite je dôvodom aj fakt, že s Fieldovou sa herečka doslova „našla“ a vízie známej štylistky, ako obliekať hlavnú postavu, úplne zodpovedali vkusu hollywoodskej hviezdy. Okázalé doplnky, sexy ženské strihy často mixované s rozmarnou dievčenskosťou, kúsky, ktoré udrú rovno do očí, netradičné spojenia a kombinácie, ktoré však vo finále pôsobia priam ukážkovo a fungujú.

A presne v tomto duchu sa nedávno objavila 55-ročná Parker aj v uliciach New Yorku a následne v predajni s vlastnou obuvou, kam chodí pravidelne diskutovať so zákazníkmi a radiť im ohľadom výberu lodičiek či iných topánok. Herečka vzbudila pozornosť reportérov už na ulici. Spojenie výrazných lodičiek lososovej farby s podkolienkami s monogramom z dielne Gucci udrelo do očí azda ako prvé. Sarah Jessica si však tiež obliekla šaty s florálnou potlačou a lemom z čipky, ktoré odkazovali až priam na folklórnu estetiku, pridala k nim batikovaný top s vykasanými rukávmi a tiež kabát a ruksak na chrbát.

Zdá sa vám, že to prehnala? My sa s týmto názorom nestotožňujeme. Práve naopak… Sarah opäť potvrdzuje, že je tou pravou Carrie a to aj viac ako dvadsať rokov od premiéry prvej televíznej epizódy hitu z produkcie HBO. V nových častiach, ktorých nakrúcanie ohlásili pred pár týždňami sa určite objaví množstvo netradičných módnych vychytávok a spojení.

Vzorovaný prúžkovaný s výrazným zapínaním...
Vzorovaný top s rolákovým golierikom Mango,...
+6Dámske podkolienky Gucci, predáva...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #Sarah Jessica Parker #štýl #oblečte sa podľa #kombinácia #Carrie Bradshaw

+ Nezabúdajte ani na preventívne prehliadky, je to dôležité.
Opatrnosť pri výdavkoch sa vyplatí, ušetrite pre...

+ Umývanie rúk je dôležité, avšak pozor na dehydratáciu a jemné ranky.
Partnerstvo vo financiách môže otvoriť nové...