Namiesto ružových okuliarov zaraďte ružovú do šatníka: Máme 9 inšpirácií

Nebude žiadnym prekvapením, ak povieme, že svet si občas pýta ružové okuliare. V dnešných časoch možno viac ako inokedy. Namiesto ilúzií však môže pomôcť aspoň ružová farba. Neveríte?

10.02.2021 06:30
debata
Modelka na prehliadke jarnej kolekcie značky... Foto: Vianney Le Caer
Paris Fashion S/S 2021 Chanel Modelka na prehliadke jarnej kolekcie značky Chanel, vo výrazných ružových džínsoch.

S ružovým farebným tónom sa roztrhlo vrece pri tých pár prehliadkach, ktoré sa na jeseň stihli konať v módnych metropolách. Dizajnéri a módne domy zväčša zaradili do svojich prezentácií minimálne jeden odtieň a podčiarkli, že svet si pýta trošku viac nehy, pôvabu, možno romantickej ľúbivosti alebo krikľavej zvodnosti.

Či už to bola Donatella Versace s jej žuvačkovo ružovými kreáciami, francúzsky módny ateliér Chanel so záplavou sýtej ružovej alebo nežnejšie pastelové podoby od Diora alebo značky Valentino – ružovej sa jednoducho nedalo vyhnúť. A nemali by ste to robiť ani vy.

Dámska košeľová blúzka Zara, predáva sa za...
Dámsky kabát z limitovanej kolekcie Simone...
+11Dámske pletené šaty Monsoon, predávajú sa za 94...

Ružové tóny sa objavujú na odevoch ako sú topy, sukne, šaty, ale nechýbajú ani na kabátoch, bundách či dokonca v podobe farbeného denimu. Materiály sú v aktuálnej sezóne tlmenejšie a na pohľad klasickejšie. Dôraz sa kladie viac na kvalitu a samotnú farbu, nie až tak na pompézny efekt materiálov ako je satén či brokát (hoci nájdu sa aj také).

Určite sa nebojte bavlny, ľanu, už spomenutej farbenej džínsoviny či úpletov. Ak túžite po výraznejších kúskoch, vyberte si napríklad kabát v pastelovej ružovej či jemnom žuvačkovom tóne. Kombinovať potom môžete, ako sa zvykne hovoriť, tón v tóne, hrajte sa s viacerými tónmi farby, alebo neutrálnymi odtieňmi. Populárne je však aj spojenie ružovej s čiernou, v takom prípade voľte jasnú, až magentovo ružovú farbu.

Ružovej bude v jarných kolekciách naozaj dosť.... Foto: archív značky
zara Ružovej bude v jarných kolekciách naozaj dosť. Napríklad aj v kombinácii saka a šortiek, vizuál značky Zara.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #farba #ružová #ružové okuliare #jar-leto 2021

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....