Valentín vonia láskou, ale aj vanilkou, ružou či pižmom: Máme 6 jedinečných tipov

Už je aj medzi Slovákmi zvykom, že oslavy sviatku zamilovaných sprevádza obdarúvanie tých najbližších. Jednou z možností, veľmi osobnou, intímnou - je aj dar v podobe vône. Samozrejme, voliť musíte s ohľadom na partnerku či partnera. V nasledujúcich šiestich tipoch však možno nájdete ten pravý. A všetky spája jedna vec - sú sexy a plné lásky!

09.02.2021 06:30
debata (1)
Vôňa Scarlet Poppy Intense od značky Jo Malone...
Limitovaná edícia dámskej vône Gucci Guilty...
+3Limitovaná valentínska edícia vône Idole od...

Koža lásky

V samotnom názve má slovo láska, v zložení zase opojné nóty ruže, jazmínu, konvalinky, ku ktorým sa pridáva malina, mandarínka, zázvor, ale aj ambra a pačuli. Vôňa Peau d'Amour od slávneho dizajnéra Phillipa Starcka bude určite oceneným prejavom lásky vašej partnerke počas dňa zamilovaných. Odporúčaná cena je 99 eur.

Trojitá sila

Špeciálne ku sviatku zamilovaných vznikla limitovaná edícia vône Idole od francúzskej kozmetickej značky Lancôme. Tak ako sa v nej spájajú tri hlavné voňavé zložky – ruža, jazmín a chyprový akord – pracovali na ňom tri rôzne parfumérky, ktoré sa snažili vytvoriť univerzálny a pritom jedinečný produkt. Vo vôni ucítite aj vanilku, hrušku, mošus či bergamot. Info o cene v predaji.

S rockerským nábojom

Hudobník Lenny Kravitz sa stal tvárou parfumovej línie Yves Saint Laurent a práve s jeho menom je spojená aj novinka Y Le Parfum. Parfumová variácia na obľúbenú vôňu z roku 2018 sľubuje poriadnu výdrž a spojenie levandule s cédrovým drevom. K nim sa pridáva pelargónia, pačuli aj kadidlo. Skrátka sexy mix. Odporúčaná cena je 105 eur.

Šepot milencov

Už nejaký ten piatok je na trhu produkt českej značky Pigmentarium. Unisex vôňa Murmur sa dočkala takého úspechu, že jeden čas bola úplne vypredaná. Spojenie oudu, ambry a santalu doplnené damascénskou ružou s pižmom a cibetkou, ktorá je ospevovaná pre silné afrodiziakálne účinky však stojí za vyskúšanie. Parfum dokonca môžete personalizovať iniciálmi z 24-karátového zlata. Odporúčaná cena je 3690 Kč.

Podmanivá červená

Nádherný tmavočervený flakón a spolu s ním aj romantické valentínske balenie sľubuje pri novinke Scarlet Poppy Intense značka Jo Malone London. Vôňa, určená ženám aj mužom, ako všetky produkty značky, bola inšpirovaná extravagantnými kvetmi maku a umocnená kosatcom, ku ktorým sa pridáva jačmeň a fazule tonka s figou. Odporúčaná cena je 95 eur.

Keď si chýbame

Nielen lásku, ale aj aktuálnu situáciu ohľadom odlúčenia mnohých zachytáva limitovaná edícia dámskej vône Gucci Guilty. „Nie sme spolu, ale mali by sme byť,“ píše sa na flakóne „Love Edition MMXXI“ pre rok 2021, v ktorej nechýba bergamot, korenie, orgován, ruža, pačuli aj ambra. Odporúčaná cena je 94,95 eura.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vôňa #parfum #darček #vanilka #Valentín #tip #jazmín #ruža #unisex

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...