10 rokov Zlatých glóbusov a to naj z červeného koberca... Zaspomínajte si s nami!

Iba pred pár dňami ohlásili nominácie na filmové a televízne ceny Zlatý glóbus. Prvýkrát po dlhom čase budú mať atypickú podobu.

08.02.2021 06:00
debata
Herečka Jennifer Lawrence v kreácii Dior Haute... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
70th Golden Globe Awards - Arrivals Herečka Jennifer Lawrence v kreácii Dior Haute Couture na vyhlásení Zlatých glóbusov v roku 2013.

Pretrvávajúca pandemická situácia spôsobila, že sa neuskutoční tradičný prenos spred hotelu Beverly Hills Hilton v Los Angeles, hostia, ale aj nominovaní a ocenení budú počas priameho prenosu vstupovať online, o moderovanie sa postará dvojica Tina Fey a Amy Poehler. Jedna z New Yorku, druhá z Los Angeles.

Tak ako v mnohých prípadoch, aj v tomto prípade príde verejnosť o vizuálny zážitok z červeného koberca, ktorý už neodmysliteľne patrí k sezóne ocenené, ktorá zvyčajne štartuje v januári a končí sa veľkolepým oscarovým ceremoniálom (mimochodom, aj v jeho prípade sa dajú očakávať výrazné zmeny).

Elsa Pataky  a Chris Hemsworth spoločne na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
The 74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals Elsa Pataky a Chris Hemsworth spoločne na vyhlásení cien Zlatý glóbus v roku 2017.

Ešte minulý rok sa pritom v Los Angeles zišli herecké hviezdy, ktoré bolo možné obdivovať v luxusných kreáciách dizajnérov a ozdobené šperkmi za tisíce či milióny dolárov. Ceny Zlatý glóbus, o držiteľoch ktorých rozhoduje Hollywoodska asociácia zahraničných novinárov, budú tento rok písať históriu už 78. ročníka.

My sme si v galérii zaspomínali aspoň na posledných desať rokov. Pozrite si teda s nami tie najzaujímavejšie, najelegantnejšie či skrátka pamätné kreácie od roku 2011 do roku 2020.

Herečka Natalie Portman v roku 2011 v kreácii...
Angelina Jolie a jej vtedajší manžel Brad Pitt...
+27Herečka Anne Hathaway v roku 2011 na vyhlásení...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #ocenenie #červený koberec #výber #Zlatý glóbus #najkrajšie

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...