Nový účes podľa sexy Lopezovej či krásnej De Armasovej? Tu sú tipy, ako zabodujete!

Zmena je život a v časoch možno až príliš stereotypných dní počas pandémie a lockdownu sa s ňou dá bojovať naozaj všelijako. Možno aj zmenou účesu.

03.02.2021 07:00
debata (1)
zväčšiť Zľava: Speváčka Miley Cyrus, speváčka a herečka... Foto: SITA/AP
Zľava: Speváčka Miley Cyrus, speváčka a herečka Jennifer Lopez a herečka Ana de Armas.- Zľava: Speváčka Miley Cyrus, speváčka a herečka Jennifer Lopez a herečka Ana de Armas.-

Hoci služby kaderníkov sú už niekoľko týždňov zbožným želaním mnohých žien po celom svete, po ich návrate do služieb nepochybne vzrastie záujem o návštevu salónov či vylepšenie a vynovenie účesu. V takom prípade máte dve možnosti – zostať pri osvedčenej klasike, alebo sa inšpirovať. Napríklad aj slávnymi ženami. My sme vybrali tri z nich, ktoré prešli v poslednom období výraznou vizuálnou zmenou.

Jej výsledok je však šmrncovný, sexy a trendový. A rozhodne stojí nad ním pouvažovať.

Ana de Armas

Pôvabná herečka a expartnerka herca Bena Afflecka naplnila zaužívanú predstavu o tom, že po rozchode je nutná zmena imidžu. Pár dní po tom, čo médiá potvrdili rozchod dvojice, kubánsko-americká hviezda prekvapila novým účesom. De Armas si zvolila veľmi štýlový bob. Vlasom ubrala dobrých dvadsať, možno aj tridsať centimetrov a ešte k skráteniu účesu pridala aj ostrihanú ofinu. Výsledný efekt ju omladil, dodáva jej roztopašný dievčenský nádych a takpovediac francúzsky šik. Základom účesu je v tomto prípade jeho uvoľnený look, nejde o prísne zastrihnuté vlasy, účes pôsobí ležerne, jednotlivé pramene sú definované, no nepôsobia symetricky a prísne. Ofina je zastrihnutá v línii obočia, dokonca sa ho v najvyššom mieste oblúka dotýka. O podobný účes je tiež jednoduchšie sa starať. Vo výbave by vám nemal chýbať suchý šampón, ktorý zároveň pôsobí ako stylingový prípravok a tiež tužidlo na definovanie prameňov. Ako stylingový prípravok môžete tiež použiť tvarovaciu vlasovú pastu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Miley Cyrus

Vpredu biznis, vzadu zábava – aj tak sa kedysi robili posmešky z účesu, ktorého názov znie mulet a jeho menej slávne verzie nosili najmä športovci v 80-tych a 90-tych rokoch (tí českí mnohí ešte občas aj dnes). V prípade Miley Cyrusovej však bolo skrátenie plavých odfarbených vlasov do podoby rockového a drzého účesu dobrým krokom. Okrem toho, že takáto úprava súzni s jej tvorbou, tiež podporila jej mladistvejší a feministickejší imidž po rozchode s manželom Liamom Hemsworthom. S podobným účesom môžete experimentovať napríklad úpravou namokro, teda s gélom s mokrým efektom, ale tiež pomocou stylingového vosku, ktorý definuje pramene a fixuje bez toho, aby vlasy pôsobili stuhnuto. Dôležitá je tiež umývacia starostlivosť. Vlasom je nutné dodať výživu a prípadný objem, pomôžu produkty určené na jemné a redšie vlasy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miley Cyrus (@mileycyrus)

Jennifer Lopez

V prípade latino-divy je mnohokrát ťažké posúdiť, aký účes práve nosí. Jej kaderník pracuje často s príčeskami a tak má jeden deň J.Lo hrivu ako divoký tátoš a na ďalší deň ešte väčšiu. Pred pár mesiacmi (v novembri 2020) však diva zaujala práve skrátením svojich prameňov a zjavne odhalením svojho „prirodzeného“ vlasového základu. Na vyhlásenie cien American Music Awards prišla s dlhším bobom, pramene jej siahali zhruba 8 centimetrov pod úroveň brady. V tomto prípade využila efekt mokrého looku vo vlasoch, ale na sociálnej sieti mohli fanúšikovia vidieť aj ďalšie podoby tohto účesu. Aj v tomto prípade platí, že kratšie vlasy omladzujú, rovnako ako to urobil svetlejší medový tón vo vlasoch. Pramene decentne lemujú príťažlivú oválnu tvár. Pre vlasy ako má Jennifer Lopez je nutná pravidelná starostlivosť, ošetrenie a regenerácia. Dobré je voliť šampóny, ktoré vlasy vyplnia a pomáhajú tak predchádzať ich starnutiu. Dodajú im elasticitu, lesk a zdravý vzhľad.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Šampónový kúpeľ Kérastase Chronologiste Bain...
Výživu, hydratáciu a zdravie dodá vlasom...
+4Keratínový krémový olej od značky Marlies...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Miley Cyrus #Jennifer Lopez #účes #zmena #trend #tipy #Ana de Armas

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...