Erika Judínyová oslávila 50! Jej štýl je neprehliadnuteľný, pamätáte si ju aj takto?

Počas uplynulého víkendu oslávila okrúhle narodeniny. Známa moderátorka Erika Judínyová je už v klube päťdesiatnikov. Zaspomínajte si s nami aj na začiatky jej kariéry.

02.02.2021 11:55
debata (3)
Moderátorka Erika Judínyová na zábere z roku 2018. Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Moderátorka Erika Judínyová na zábere z roku 2018. Moderátorka Erika Judínyová na zábere z roku 2018.

Rodáčka z Partizánskeho zaujala divákov najprv na obrazovke verejnoprávnej televízie. Tam sa objavila v programoch Krížom krážom či Extra. Až prechod do televízie Markíza a jej spojenie s reláciou Smotánka sa však ukázalo ako kľúčové pre jej profesionálnu kariéru.

Formát trpel istý čas zastaralou formou a diváci od neho odbiehali. Vďaka Judínyovej sa podarilo televízii v Záhorskej Bystrici opäť upútať ich pozornosť. Blondínka, ktorej styling v tom čase nápadne pripomínal zahraničné stylingy moderátoriek spoločenských rubrík, zaujala svojím vzhľadom.

Erika Judínyová - top pre ňu vytvorila Jana...
Moderátorka markízackej Smotánky Erika...
+13Ústredné hrdinky seriálu Priateľky Marta...

Dlhé roky sa o Judínyovú stará dvojica Andrej Kusalik (ako štylista) a Patrik Veselý (ako kaderník a vizážista). Judínyová sa objavovala na obrazovke v kreáciách viacerých slovenských dizajnérov, medzi nimi najčastejšie Jany Pištejovej. Hoci odevné voľby narážali občas aj na kritiku pre svoju prvoplánovosť či provokáciu, mnoho divákov a diváčok nepochybne zaujali.

Jubilujúca moderátorka však neprekvapovala len vzhľadom či prejavom. Erika Judínyová viackrát preukázala, že je správny človek na správnom mieste, keďže jej znalosť pomerov slovenského šoubiznisu a vzťahy medzi celebritami a celebritkami z áčkovej, béčkovej aj céčkovej línie boli nadobúdané rokmi a dokázala ich využiť v správny čas.

Moderátorka Erika Judínyová. Foto: AVON
Erika Judínyová Moderátorka Erika Judínyová.

Moderátorka tiež inšpirovala mnohé ženy, keď sa po štyridsiatke začala stretávať so známym hercom a humoristom Štefanom Skrúcaným. Ich vzťah bol pre mnohých dôkazom, že na lásku netreba rezignovať ani v čase, keď už väčšina žien má doma dospievajúce deti. Ba čo viac, Erika Judínyová sa v máji minulého roka, štyri roky po svadbe so Štefanom Skrúcaným stala mamou zdravej a krásnej dcérky.

Jej pomyselný rekord v rámci slovenskej „smotánky“ týkajúci sa výšky veku pri pôrode iba nedávno prekonala politička Monika Beňová (rodila vo veku 52 rokov).

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Erika Judínyová #moderátorka #štýl #smotánka #jubileá hviezd

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...