Amal Clooney a jej ukážkový štýl? Jej voľby pre bežný deň inšpirujú, pozrite sa

Nie je len manželkou slávneho herca, ktorá sa sama stala celebritou. Na Amal Clooneyovej fascinuje aj jej vlastná kariéra a schopnosť udržať si ju a venovať sa jej bez ohľadu na celebritný status. A ešte čosi...

02.02.2021 06:00
debata (2)
Právnička Amal Clooney a bývalý prezident... Foto: SITA/AP, Lauren Hurley
Britain Maldives Právnička Amal Clooney a bývalý prezident Maledív Mohamed Nasheed na zábere z roku 2016.

Rodáčka z Libanonu, ktorá sa ako dieťa presťahovala do Veľkej Británie, patrí medzi najelegantnejšie ženy súčasnosti. Svedčí o tom umiestnenie sa v niekoľkých celebritných rebríčkoch o najlepšie oblečených osobnostiach. Ale svedčí o tom aj skutočnosť.

Od sobáša s hercom Clooneym sa Amal, kedysi Alamuddinová, ocitla v hľadáčiku fotoaparátov všade, kam sa pohne. Platí to pre súdne dvory, medzinárodné návštevy či pobehovanie po budove Organizácie spojených národov. Ako právnička, ktorá sa sústreďuje na ľudsko-právne kauzy a prípady, si zachováva istú strohosť a decentný štýl. Veľa pracuje s kúskami ako sú puzdrové šaty, kratšie saká či vesty.

Záber z roku 2017 a právnička Amal Clooney.
Herec George Clooney a jeho manželka Amal na...
+9Právnička Amal Clooney na zábere z roku 2016.

V jej výbave nechýba luxusná mestská kabelka, ktorá je praktická a priestranná a súčasne spĺňa aj najvyššie štadardy nadšencov luxusnej módy. Clooneyovú fotografujú aj paparazzovia v uliciach Londýna či New Yorku. Zvyčajne zapôsobí svojou nenútenosťou a eleganciou, ktorú ešte podporuje jej vzhľad – krásna tvár, štíhla figúra, sošné držanie tela.

Právnička Amal Clooney počas návštevy Maledív v... Foto: SITA/AP, Mohamed Sharuhaan
Maldives Amal Clooney Právnička Amal Clooney počas návštevy Maledív v roku 2015.

A, samozrejme, od manželstva s Clooneym sa s vysokou pravdepodobnosťou môže tešiť aj z pozornosti mnohých módnych domov, ktoré si ju hýčkajú. Napríklad zaslaním nového kabáta, lodičiek či šiat.

Pri príležitosti 43. narodenín Amal Clooneyovej, ktoré oslavuje v stredu 3. januára, sme si posvietili na jej štýl. V galérii vyššie sa môžete inšpirovať aj vy.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #inšpirácia #štýl #Amal Clooney #jubileá hviezd

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...