6 trendov krásy z parížskeho móla, ktoré môžu inšpirovať! Skúste to takto...

Parížska prehliadka módneho domu Fendi priniesla niekoľko výrazných trendov aj v líčení či úprave účesu. Inšpirujte sa nasledujúcou šestkou našich odporúčaní.

29.01.2021 11:00
debata

Mokrý look vo vlasoch

Mokrý look vo vlasoch predviedli na prehliadke... Foto: FENDI
FENDI Couture SS21 5Mokrý look vo vlasoch predviedli na prehliadke Fendi Haute Couture Mokrý look vo vlasoch predviedli na prehliadke Fendi Haute Couture všetky modelky, vrátane Kate Mossovej. Postaral sa oň slávny kaderník Sam McKnight, pričom jeho inšpiráciou boli obrazy z Bloomsbury Set a tiež snaha dosiahnuť efekt, keď vlasy vyzerajú akoby zmoknuté z dažďa v záhrade či po prechádzke. Vlasy pôsobia akoby boli schytené do copu (chignonu), najprv starostlivo upravené, no práve pre dážď a zmoknutie sa účes pomaly začína rozpadať. Preto pôsobia nedbalejšie a nie stopercentne upravene.

Obočie aj pleť sú ako nedotknuté

V tvári priam ako nahá a predsa dokonalo... Foto: FENDI
Fendi, haute couture, mejkap a vlasy, trend V tvári priam ako nahá a predsa dokonalo upravená. Vizážista Peter Phillips pre značku Fendi zvýraznil u jednotlivých modeliek ich prirodzenú krásu a črty, základom bola dokonalá báza pre pleť a výraznejší lesk do líčok. Viečka sú líčené v nežných telových tónoch a tieňované. Jedným z dôležitých trendov je aj prirodzené obočie. Pozrite sa, ako krásne vyzerá to od topmodelky Belly Hadidovej.

Vlasom svedčia masívne ozdoby

Úprava vlasov volá po veľkých gestách. V tomto... Foto: FENDI
FENDI Couture SS21 15 Úprava vlasov volá po veľkých gestách. V tomto prípade sú to výrazné ozdoby, ktoré sa vlnia v smere alebo protismere namokro upravených kaderí modeliek. Lok z prehliadky Fendi Haute Couture, samozrejme, nemusíte kopírovať doslovne. Výrazné šperky a bižutéria, či už vo vlasoch, na ušiach alebo okolo krku je však určite v roku 2021 žiadaná.

Zvyšné tri trendy si môžete pozrieť v našej galérii. Nezabudnite si prezrieť aj kompletnú prehliadku značky Fendi Haute Couture od Kima Jonesa v druhej priloženej galérii.

Topmodelka Naomi Campbell predviedla na svojich...
Neboli to ženy, ale dvaja manekýni, ktorí mali...
+3Zdravý a svieži lesk, priam akoby sa slnko...
Herečka Demi Moore na prehliadke Fendi Haute...
Modelka na prehliadke Fendi Haute Couture -...
+23Topmodelka Bella Hadid na prehliadke Fendi...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #móda #líčenie #trend #haute couture #Fendi #Sam McKnight #Peter Phillips

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...