Károvaný kabát z inaugurácie, ktorý je hitom? Máme 8 tipov (všetky v zľave)!

Na nedávnej inaugurácii amerického prezidenta zaujali mnohé dámy farebnými voľbami. Zvyčajné zrelé ženy, bývalé prvé dámy stavili na sýte a intenzívne odtiene. Módne portály a blogy si však všimli ešte niekoho.

26.01.2021 07:00
debata
Ella Emhoff, nevlastná dcéra americkej... Foto: SITA/AP, Win McNamee
Biden Inauguration Ella Emhoff, nevlastná dcéra americkej viceprezidentky Kamaly Harrisovej (na snímke s bratom Coleom). Oblečená je v károvanom kabáte s našívanými korálikmi od značky Miu Miu.

Reč je o Elle Emhoffovej, nevlastnej dcére novej americkej viceprezidentky Kamaly Harrisovej, ktorá svojou módnou voľbou pritiahla pozornosť značkových nadšencov. Dcéra Douglasa Emhoffa si obliekla na slávnostný deň inaugurácie károvaný kabát so zvýrazneným driekom, aplikovaným golierikom a aplikáciami zo žiarivých korálikov našívaných okolo pliec.

Výtvor pochádzal z dielne talianskej značky Miu Miu a na osobu mladej dámy pritiahol patričnú pozornosť. Nielen však ku nej. Károvaný vzor je pevnou súčasťou zimného obdobia už mnohé roky. Ak sa ho podarí priniesť v inovovanom šate alebo mu dodať pozoruhodný a osviežujúci detail, poteší ešte viac. Kárované kabáty však budú vždy patriť medzi tie nadčasové kúsky vášho šatníka a oplatí sa do jedného či dvoch zainvestovať.

Dámsky károvaný kabát Next z kolekcie Emma...
Dámsky károvaný vlnený kabát H&M. Zľavnený zo...
+5Dámsky kabát Pinko s lemami z falošnej...

Dobrou správou aktuálnych dní sú stále trvajúce výpredaje, v ktorých sa dá ušetriť aj viac ako polovica z pôvodnej ceny vlnených zvrchníkov. My sme pre vás našli osmičku kabátov v rôznej cenovej hladine. Platí však pre ne, že sú v aktuálnom trende a tiež v zľave. Nech sa páči, inšpirujte sa, prípadne aj nakupujte.

A ak máte naozaj šikovné ruky a trúfnete si na to, pokojne si aplikácie korálikov našite na kabát aj vy samy, milé dámy…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #kabát #káro #inaugurácia #Ella Emhoff

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...