Zázraky na počkanie? Nepodceňujte pleťové masky, môžete ich používať denne

Ak by ste mali tento rok niečo zaradiť do svojej pleťovej starostlivosti, skúste to určite s pleťovými maskami. Rozmanitá ponuka a mnoho skvelých účinkov pre pokožku hovoria jasnou rečou.

25.01.2021 09:00
Vichy-Mineral-89-Fortifying-Recovery-Mask-RGB-L... Foto:
Posilňujúca pleťových masiek, či už jednorázových alebo napríklad nočných je jednou z kľúčových starostlivostí o pleť.
debata

Mnoho žien má stále kdesi v podvedomí uložené, že pleťové masky sú niečo špeciálne. Používajú sa v menšej frekvencii, často pred výnimočnými príležitosťami. Pre pokožku sú akousi unikátnou odmenou – raz za čas.

Podľa Mimi Luzonovej, hviezdnej dermatologičky, ktorej kozmetickú značku milujú celebrity, by sme však tento spôsob myslenia mali zmeniť. „Ľudia sa často obávajú používať masky alebo tvrdia, že na ne nemajú čas. Pred pár rokmi som bola na veľkej konferencii v Japonsku a tam som sa dozvedela, že ľudia používajú masky denne. Robím to aj ja, každý deň používam inú masku,“ citoval Luzonovú portál Vogue.co.uk.

Nočná maska Cellular Performance Extra...
Textilná kryo maska Hyaluron Cellular...
+7Hydratačná a regeneračná nočná textilná maska...

Veľkou výhodou produktov z portfólia pleťových masiek je vysoká koncentrácia účinných látok. A rýchly výsledok. Mnohé výrobky dokážu už za päť minút s pokožkou doslova zázraky. Jemné linky a vrásky sa vyhladia a vyplnia, pleť je hydratovná, jemná a zamatová na dotyk, rozjasnená a pôsobí mladšie.

Podľa Luzonovej tiež netreba zabúdať na možnosť používať nočné alebo tzv. „sleeping“ masky, ktoré sa nanesú pred spaním a nechajú pôsobiť zhruba 15 minút alebo nechajú pôsobiť celú noc. „Môžete si kúpiť niekoľko druhov masiek, ktoré vyhovujú vašej pleti a experimentovať s nimi, hrať sa s nimi,“ uviedla odborníčka pre britský módnik.

My s jej slovami len súhlasíme a pridávame aj desať tipov na produkty, ktoré môžete v tomto prípade skúsiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pleť #maska #hydratácia #účinok #rozjasnenie

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...