Žiarivé farby do ponurých zimných dní! Máme 12 tipov ako si osviežiť šatník

O žltej farbe sa hovorí ako o farbe roka 2021. Ale nielen to len žiarivý odtieň Illuminating, ktorým sa môžete inšpirovať vo vašom šatníku. Nečakajte na leto!

22.01.2021 09:00
debata
Dámsky rolák Pinko, predáva sa v zľave za 95 eur. Foto: archív značky
Dámsky rolák Pinko, predáva sa v zľave za 95 eur. Dámsky rolák Pinko, predáva sa v zľave za 95 eur.

Žiarivé farby sú pútačom pre zrak, ale tiež dokážu šíriť lepšiu náladu, dodať energiu a povzbudiť. To v zimných dňoch, keď slnko stále vychádza a zapadá pomerne rýchlo a na oblohe sa častejšie ako lúče objavujú sivé mraky, nie je málo.

Pracovať s výraznejšími farebnými tónmi môžete v rámci celej garderóby, my sme si v tomto prípade však posvietili na vrchné diely, predovšetkým také, ktoré oceníte v chladnejšom počasí – reč je teda o mikinách, rolákoch, úpletoch či svetroch.

Pri výbere farieb sa fantázii medze nekladú, môžete sa tiež zamerať aj na kombináciu viacerých odtieňov, či už v abstraktnom vzore alebo pri potlači a motívoch. Ako však naznačujú trendy, ktoré sa plynule posúvajú už do budúceho roka, hitom sú práve jednoliate farebné modely, ktoré nechajú vyniknúť intenzívny farebný odtieň.

Výhodou v tomto prípade je najmä fakt, že jednotlivé odevy môžete naozaj nosiť celý rok, pokojne ich zaradiť do šatníka aj na jarné či letné chladnejšie večery. Nezabudnite pritom pri hľadaní podobných farebných kúskov využiť aj stále aktuálny čas odevných zliav. Čoskoro sa skončí, ale šanca, že si ešte zadovážite nejaký ten farebný kus odevu za skvelú cenu, tu stále je.

V galérii nájdete našich 12 inšpirácií na žiarivý záver zimy!

Rolákový úpletový sveter Anna Quan, predáva...
Dámsky sveter H&M, predáva sa v zľave za 21,99...
+9Dámsky sveter Desigual s motívom batiky,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #zima #farba #žltá #oranžová #jas #krikľavá #žiarivé tóny

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...