Teplákové šaty? Nelúčte sa s nimi, máme 9 tipov na komfortný home-office

Nezdá sa, že by nás nasledujúce týždne, možno mesiace čakala zmena. Home-office je pre mnohých každodenná nutnosť. Ako sa v ňom cíti komfortne, no zároveň trošku štýlovo? Odpoveďou môžu byť teplákové šaty.

18.01.2021 07:00
debata
Teplákové šaty H&M, predávajú sa za... Foto: archív značky
hm1999 Teplákové šaty H&M, predávajú sa za 19,99 eura.

Jasné, neprinášame žiadne nové, ani prevratné informácie – pouplaritu domácej módy zaznamenali obchody s oblečením už počas prvej vlôny pandémie minulý rok na jar. Narástol predaj teplákov, mikín, komfortných legínsov, ale aj pletenín či luxusnejšej teplákoviny – často prizdobenej inými materiálmi či dekoratívnymi detailmi.

V tomto trende bude určite pokračovať aj začiatok roka 2021 – nič s tým nenarobíte. Jedno však môžete, osviežiť si znovu svoju garderóbu pár kúskami športových šiat, ktoré sú ako stvorené na domáce nosenie a pritom v nich nebudete pôsobiť podivne ani pred obrazovkou počítača počas Zoom-callu.

Nosia sa jednoduché farby a veľmi čisté línie, ako dekoratívny prvok sa môže javiť akurát oversized strih, ktorý dodáva siluete trošku iný objem. V tomto prípade však nejde ani tak o siluetu, ako skôr pocit komfortu a pohodlia.

Ten zabezpečujú aj kvalitné materiály. Vyhýbajte sa umeline, ale stavte na bavlnu, prípadne zmesové materiály s prídavkom merino vlny, kašmíru či vlny. Niet predsa nad dobrý pocit počas celého dňa, ktorý nám môže oblečenie sprostredkovať. A to „domáce“ by určite malo.

Teplákové šaty Hugo Boss, predávajú sa za...
Teplákové šaty H&M, predávajú sa za 19,99 eura.
+6Teplákové šaty H&M, predávajú sa za 22,99 eura.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #trend #teplákovina #home-office

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....