Najsexi ryšavé osobnosti šoubiznisu: Nechýba princ, ani slávne filmové krásky!

Ryšavé a červenkasté tóny vo vlasoch sú mnohými označované za mimoriadne príťažlivé. Aj nové projekty televízií naznačujú, že ryšavá farba je opäť v kurze - stačí si spomenúť na hrdinky seriálov ako Dámsky gambit či Mala si to vedieť.

14.01.2021 07:00
debata (2)
Herečka Jessica Chastain v kreácii Ralph Lauren. Foto: SITA/AP, Brent N. Clarke
Herečka Jessica Chastain v kreácii Ralph Lauren. Herečka Jessica Chastain v kreácii Ralph Lauren.

V súvislosti s ryšavými hviezdami šoubiznisu a známymi osobnosťami pritom nedávno prebehol prieskum, v ktorom sa viac ako 5400 užívateľov a návštevníkov portálu OnBuy.com vyjadrilo na adresu tých najsexi celebrít s medenými či oranžovými tónmi vo vlasoch. Podmienkou bolo, aby išlo o známe tváre, pre ktoré je ryšavý odtieň vlasov prirodzeným a disponujú ním od narodenia.

Opýtaní hodnotili príťažlivosť jednotlivých osobností, pričom rebríček zmixoval dohromady zástupkyne ženského aj zástupcov mužského pohlavia. Ako to dopadlo v prvej trojke?

Britský princ Harry s manželkou Meghan v Londýne.
Herečka Isla Fisher v kreácii Balmain.
+7Jessica Chastain na premiére filmu To: Kapitola 2.

1. Princ Harry

Aj napriek tomu, že údajne princovi Harrymu poklesla popularita po odchode z kráľovskej rodiny a bulvárnych kauzách, ktoré súviseli aj s jeho manželkou Meghan a vzťahom ku kráľovskej rodine, stále to stačilo na víťazstvo v rebríčku medzi britskými užívateľmi. Až 83 percent opýtaných hodnotilo mladšieho syna princeznej Diany ako toho najsexi ryšavca medzi známymi osobnosťami.

2. Isla Fisher

Herečka známa z bláznivých komédií, ale tiež ako životná partnerka Sachu Barona Cohena (Borat či Bruno) získala od hlasujúcich viac ako osemdesiat percent hlasov (presne 81%), čo ju zaradilo na druhé miesto v početnom rebríčku červenovlasých osobností. Štyridsaťštyriročná rodáčka z Ománu je tak vôbec najsexi dámou z tých, ktoré sa prebojovali do výberu na hodnotenie užívateľov.

3. Jessica Chastain

Približne 78 percent opýtaných si myslí, že medzi najpríťažlivejšie prirodzené ryšavky patrí aj herečka z hitov ako Interstellar či To: Kapitola 2. Štyridsaťtri­ročnú Chastainovú považujú mnohí za veľmi pôvabnú dámu, ktorá stelesňuje v sebe pôvab starého Hollywoodu.

V prvej desiatke osobností sa potom tiež ocitli mená ako Karen Gillan, Eddie Redmayne či modelka a herečka Lily Cole a herečka Julianne Moore. Kompletné zloženie desiatky najpríťažlivejších červenovlasých osobností nájdete nižšie.

  1. Princ Harry – 83 %
  2. Isla Fisher – 81 %
  3. Jessica Chastain – 78 %
  4. Karen Gillan – 77 %
  5. Michael Fassbender – 74 %
  6. Ewan McGregor – 71 %
  7. Eddie Redmayne – 70 %
  8. Madelaine Petsch – 67 %
  9. Lily Cole – 66 %
  10. Julianne Moore – 63 %

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #prieskum #vlasy #princ Harry #Jessica Chastain #najsexi #farba #ryšavka #Isla Fisher

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...