Sex v meste sa vracia! Zaspomínajte si na najväčšie módne inšpirácie

Veľkú radosť spôsobila mnohým fanúšičkam a fanúšikom správa o návrate kultového seriálu Sex v meste.

17.01.2021 07:00
debata
Herečka Sarah Jessica Parker ako Carrie... Foto: HBO
161838741 Herečka Sarah Jessica Parker ako Carrie Bradshaw v seriáli Sex v meste v "slip dress". Herečka Sarah Jessica Parker ako Carrie Bradshaw v seriáli Sex v meste v "slip dress".

Okrem toho, že na prelome tisícročí patril tento projekt k pútavým seriálom nazerajúcim na vzťahy dnešných žien, stal sa aj akousi televíznou módnou bibliou.

Vďaka štylistke Patricii Fieldovej sa zo štvorice hlavných hrdiniek v podaní Sarah Jessicy Parkerovej, Cynthie Nixonovej, Kim Cattrallovej a Kristin Davisovej stali módne vzory a inšpirácie pre ženy z celého sveta. Pravdepodobne ten najpestrejší šatník predvádzala práve hlavná hrdinka Carrie Bradshaw v podaní Parkerovej.

Či už bola reč o mixovanie luxusnej módy s odevmi z blšieho trhu, topánky Manolo Blahnik, tutu sukienka, puzdrové modely na špagetových ramienkach na spôsob negližé alebo šaty s novinovou potlačou od Johna Galliana pre Dior či „saddle bag“ rovnakej značky (ktorá sa aj vďaka Sex v meste stala absolútnym hitom!), seriál naozaj priniesol množstvo vizuálnych inšpirácií.

Ako informovali tvorcovia, nové epizódy, ktoré budú nakrúcať koncom jari, prinesú príbehy už len trojice z hrdiniek – chýbať bude Samantha Jones v podaní Kim Cattrallovej. Zmenou tiež je, že tentoraz bude príbeh zachytávať osudy hrdiniek, ktoré sa priblížili či už prekročili päťdesiatku. To sa nepochybne podpíše na ich vizuálnej podobe. Nikoho však ani nenapadne myslieť si, že by sa tentoraz dámy zo Sex v meste báli odviazať. A móda bude určite v jednej z hlavných úloh.

Na nové epizódy si, samozrejme, budeme musieť počkať. Jednu vec však urobiť môžeme – pripomenúť si slávne outfity ústredného kvarteta. Na záberoch nižšie nájdete aspoň pár vybraných, ktoré určite stoja za pozornosť.

1. Carrie a jej slávna tutu sukienka

2. Bandeau top hlási návrat

3. Flower power

4. Neskrotná a nežná

5. Vyzbrojená do zimy

6. Dojem robia doplnky

7. Koktejl time

8. Čo dnes píšu nového?

9. Rukavičky robia dámu

10. Dolce a kvetiny

11. Prišli sme, aby sme videli… a hodnotili

12. Faaakt malé čierne

13. A ešte jedna inšpirácia do karantény…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #inšpirácia #Sarah Jessica Parker #Sex v meste #Carrie Bradshaw #Patricia Field

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....