Oblečená v saku aj do chladných zimných dní! Prečo nie, inšpirujte sa Holmesovou

Za posledné mesiace bola nespočetnekrát odfotená v uliciach New Yorku. Herečka Katie Holmes rozhodne nepatrí k dámam, ktorým by sa páčilo vysedávať doma. A keď vyrazí do ulíc, vždy to má štýl. A tiež komfort!

12.01.2021 06:00
debata
Herečka Katie Holmes na zábere z newyorského... Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
581493917 Herečka Katie Holmes na zábere z newyorského Soho. Oblečená prakticky do chladných dní. Pod sako si obliekla ľahkú prešívanú bundu, ktorá zahreje.

Na červenom koberci je z nej hotová kráľovná, ale v reálnom živote sa hviezda niekdajšieho tínedžerského seriálového hitu Dawson Creek oblieka veľmi funkčne a pohodlne. Rozhodne nepatrí medzi Newyorčanky, ktoré by ulicami pobehovali na vysokých ihličkách. Volí komfortnú obuv, najčastejšie obľúbené džínsy americkej značky Rag & Bone a často oversized kabáty, pončá, svetre či bundy.

Naposledy Katie Holmes však zaujala výslovne praktickým spojením pracovnej elegancie a funkčnosti, keď sa v chladnom newyorskom dni objavila na ulici oblečená do pánsky strihaného saka. Chladné počasie vo Veľkom jablku však nie je sranda a tak volila veľmi praktický doplnok – pod sako si obliekla ľahkú prešívanú bundu, ktorá dokáže zahriať, no pritom je veľmi decentná a jemná v strihu aj spracovaní a tak neprekáža ani pod sakom či kabátom.

Práve táto voľba môže byť inšpiráciou aj pre vás dámy, ktoré sa nechcete vzdať obľúbeného saka ani v chladnejších dňoch. (a podobné platí aj pre pánov!). Ľahké prešívané bundy či vesty, niekedy plnené jemným perím, inokedy patentovaným hrejivým materiálom, ktorý dokáže hriať aj v tenučkej vrstve – to je presne tá alternatíva, ktorú by ste mali skúsiť – najmä v dňoch, keď teplomer ukazuje tesne nad nulou, spoza mrakov sa derie slniečko, no na klasický jarník či len samotné sako s jemným rolákom je príliš zima.

Vybrali sme pre vás niekoľko tipov, pozrite si ich v našej galérii.

Ultraľahká prešívaná bunda H&M, predáva sa v...
Ľahká prešívaná bunda Hugo Boss, predáva sa v...
+7Ultraľahká a hrejivá bunda Nike Aeroflot,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Katie Holmes #trend #oblečte sa podľa #sako #prešívaná bunda

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...