Kate investovala v roku 2020 do svojho šatníka 94 000! Najdrahší look predviedla...

Luxusný kabát Alexander McQueen aj nohavice z reťazca Zara. V čom sme videli manželku princa Williama na verejnosti v roku 2020?

31.12.2020 11:00
Vojvodkyňa Kate z Cambridge v zelených... Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge v zelených vzorovaných šatách Alessandra Rich.
debata (8)

Hoci vojvodkyňu Kate sme v roku 2020 videli na verejnosti často v recyklovaných kúskoch, nakupovaniu oblečenia sa predsa len tento rok nevyhla. Ako uvádza Daily Mail, manželka princa Williama minula v roku 2020 za nové kúsky do svojho šatníka takmer 94 000 libier. V porovnaní s minulým rokom je to o pár tisíc menej – rok 2019 bol totiž účet za jej nové kúsky o čosi vyšší – 103 000 libier.

Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Peter Morrison
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge počas prvého dňa trojdňovej oficiálnej návštevy Írska - v Dubline. Vojvodkyňa má na sebe kabát od Catherine Walkerovej a šaty Alessandra Rich.

Najdrahší look predviedla v marci počas návštevy Dublinu – Kate mala na sebe kabát značky Catherine Walker za 3 000 libier, pod ktorým mala oblečené zelené šaty Alessandra Rich v hodnote 1 567 libier. Najväčšou položkou však boli náušnice Asprey Daisy Heritage v hodnote 17 300 libier. Spolu s doplnkami tak za svoj outfit pre Dublin zaplatila 22 000 libier.

Vojvodkyňa Kate počas športového podujatia... Foto: SITA/AP, Yui Mok
kate Vojvodkyňa Kate počas športového podujatia SportsAid v Londýne - nohavice Zara a tenisky Marks & Spencer.

Ale ukázala sa aj v outfite za necelých 100 libier, vo februári na charitatívnom športovom podujatí v Londýne – na sebe mala svetrík Mango za 15 libier či široké nohavice Zara za 37 libier, tenisky Marks and Spencer boli v hodnote 37 libier. Cena jej outfitu pre toto podujatie bola 89 eur.

Vojvodkyňa Kate stavila na svoju obľúbenú... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Britain Royals Vojvodkyňa Kate stavila na svoju obľúbenú červenú farbu. Asi si dobre uvedomuje, ako veľmi jej pristane. Kabát je z dielne Alexander McQueen.

Luxusné kúsky striedala s oblečením z módnych reťazcov – mohli sme tak na nej vidieť napríklad nový červený kabát značky Alexander McQueen v hodnote vyše 2 000 libier, ale aj čierno-biele šaty s opaskom z reťazca Zara za 90 libier.

Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Jeff Gilbert
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge prichádzajú na vyhlásenie cien BAFTA. Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge prichádzajú na vyhlásenie cien BAFTA. Vojvodkyňa má na sebe šaty Alexander McQueen.

Kate bezpochyby zažiarila aj vo februári na červenom koberci počas udeľovania filmových cien BAFTA, kedy zatienila aj herecké hviezdy v šatách Alexander McQueen, tie však trojnásobná mama recyklovala. Look doplnila šperkami značky Van Cleef & Arpels, náhrdelník a náušnice boli v hodnote vyše 10 000 libier.

Vojvodkyňa Kate stavila na svoju obľúbenú...
Vojvodkyňa Kate v šatách z dielne Emilie...
+6Vojvodkyňa Kate v šatách značky Michael Kors...

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #oblečenie #Alexander McQueen #šatník

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...