Inšpirácia z kráľovskej rodiny! Červené šaty so vzorom podčiarknu náladu Vianoc

Vzorom v módnych rubrikách či radách sú najčastejšie zástupkyne britskej monarchie v čele s vojvodkyňou Kate, občas sa ku nim pridá aj španielska kráľovná Letizia. Ale tentoraz sme po inšpiráciu zaskočili do Nórska.

23.12.2020 06:00
debata (1)
Nórska kráľovská rodina - zľava: Korunný princ... Foto: SITA/AP, Hakon Mosvold Larsen
Norway Royals Nórska kráľovská rodina - zľava: Korunný princ Prince Haakon, princezná Ingrid Alexandra, princ Sverre Magnus a korunná princezná Mette-Marit pózujú na vianočnej fotografii v Oslo.

Práve severská krajina sa môže pýšiť ďalšou sympatickou kráľovskou rodinou a tiež dámou, ktorej štýl môže byť inšpiráciou pre mnohé ženy. Reč je o korunnej princeznej Mette-Marit, manželke korunného princa Haakona.

Manželia zverejnili v pondelok oficiálny vianočný záber, na ktorom nechýbajú ani ich dve ratolesti – princezná Ingrid a princ Sverre Magnus. Pozornosť však na seba strhla aj voľba korunnej princeznej v rámci „vianočného“ šatníka.

Blondínka si vybrala výrazný odtieň červenej na šatách, ktorú však dopĺňal aj polo-abstraktný vzor s florálnym dezénom. Strihovo išlo o pomerne jednoduché, no efektné šaty s jemne nariasenými pleciami a zvýrazneným driekom. Sukňová časť sa rozširovala v línii písmena A a na zadnej strane bola o niečo dlhšia než vpredu.

Ak aj u vás patrí obdobie sviatkov k času, ktorý plánujete stráviť v o niečo slávnostnejšej a elegantnejšej garderóbe, možno práve toto je vhodná inšpirácia. V spojení s lodičkami a jemným líčením či úpravou účesu budete určite kraľovať štedrovečernému stolu či silvestrovskej oslave. Aj napriek tomu, alebo možno práve preto, že sa oboje bude niesť v komornej atmosfére, nebojte sa do svojho vzhľadu investovať a urobte si večer, keď sa budete cítiť aj vy ako princezná.

Červené saténové šaty Zara, predávajú sa za...
Červené šaty Mix z limitovanej kolekcie Next,...
+7Červené vzorované šaty Ghost London, predávajú...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #princezná #Vianoce #inšpirácia #Mette-Marit

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...